Dobrý den,
Jakým způsobem nástrojem lze vyvíjet aplikace ma WinCE? Mám instalovené Visual Studio 2008. Je zde položka "Smart Device" pak zvolím MFC Smaert Device App. Po té dám v průvodci platforma Installed SDKs
. Pocket PC 2003
. Smart phone 2003
. Windows Mobile 5 Pocket
. Windows Mobile 5 SmartPhone
O této problamtice moc (nic) nevím takže ani nevím jaký je mezi jednotlivými položkami rozdíl
Mám "ovládací panel" kde běží Winodws CE 5.0. Tam bych chtěl udělat nějakou jednoduchou aplikaci založenou na MFC.
Děkuji
Samek
Fórum › C / C++
Vyvoj aplikaci na platformu WIN CE 5.0
To Pawl : To rozdělení je viditelně založeno na tom, pro jaké zařízení chceš kód psát. S Windows CE jsem v životě nepracoval, takže mi ani přesně nedochází, co máš v plánu.
. Pocket PC 2003
. Smart phone 2003
. Windows Mobile 5 Pocket
. Windows Mobile 5 SmartPhone
* 2003 jsou starsi generace. Maji rozdilnou spravu pameti a nepodporuji softkeys. Asi by se nasla tuna dalsich rozdilu.
SmartPhone nemaji dotykovou obrazovku, Pocket PC ano.
To midin : Zařízení do kterého chci pást není vlatně "mobil" jedná s o takový "prumyslový počítač" z procesorem RISC 200 MHz:http://www.microinnovation.com/en/desktopdefault.aspx/tabid-4/5_view-6/ na tomto počítači běží Windws CE5 - to je tak jediné co se dát zjistit. Dále tem běží Softwarove PLC (programovatlný automat) a aplikaca na Vizualizaci (která sice není špatná, ale chtěl bych jí nahradit vlastní, třeba pro možnosti přístupu do Databázích a podobný věcí co stavající app nepodporuje)
WIndows CE, je neco jineho ne Windows Mobile, na to bacha
Rozdíl mezi CE a Mobile http://forum.builder.cz/read.php?145,2177825
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vývoj aplikací (OS Win) .NET4 - student — založil jadus
Vývojář pro mobilní platformu Win 8 — založil job4U
Vývoj aplikací(Brigáda) — založil Nojmik