Ahoj,
potřeboval bych poradit :smile10:
sháním script nebo návod jak ho napsat. jediným úkol je, aby se pohla myš (prostě jednou za hodinu, aby se myš chvíli hejbala :smile8: ) nic jinýho, může mi někdo pls poradit, nikde sem to nenašel. předem moc moc děkuji :smile4:
Fórum › HTML / XHTML
Script
Myslím, že nic takovýho neexistuje. Jen si představ, jak by se to dalo zneužít..
To papajohn : a nebude jednodussi a rychlejsi to zaridit mechanicky? treba si zaplatit sourozence/rodice/manzelku, aby co hodinu neco po mysi hodili(a)?
ceho chces vlastne docilit? pokud se ti opravdu jedna pouze o pohybovani mysi, tak bych pod ni strcil sklo nebo zrcatko....moje mys (za 130,-) se z toho zblazni a kurzor mi zacne litat po vsech stranach....
Prečo je toto vlákno v sekcii HTML?! S html to nemá nič spoločného a keď hovoríme o 'skripte', tak v html určite nebude. Tiež by ma zaujímalo o čo ti ide... Chceš docieliť, aby sa ti náhodou nespustil screensaver? :D Ak hej, dá sa v nastaveniach vypnúť.
Určitě se dají vypnout všechny "spořící" režimy (přes ovládací panely ve Windows). A pro úplnost: pro skript hýbající občas s myší bych asi použil AutoIt. www.autoitscript.com. (Taky pro Windows.)
To Earl Cash : tak to mi nefunguje(ani zrcadlo ano sklo ani nic...:-()
a d§vod je prostý...hraju jednu on-linovku a když asi 2 nebo 3 hodiny nepohnu myší, tak mě to odhlásí automaticky.....ale když pohnu jen malinko tak sem furt jakoby online.......pls kdo mi poradí..... :smile10: :smile10: :smile10:
potřebuju být přes online aby mě nemastily...:)
To papajohn : kontrolni otazka....nestrkas to zrcatko/sklo pod kulickovou mys? :))
pokud ta hra overuje tvou aktivitu, tak bych potom jeste vyzkousel zablokovani/zatizeni nejake klavesy na klavesnici....
Prvy odkaz co mi hodil google a je to to co chces:
http://www.download.com/Mouse-Move/3000-2317_4-10078213.html
Mouse Move is a hidden computer prank that moves a user's cursor to random positions on the screen. Imagine trying to send an e-mail to someone, and your cursor keeps moving to the left and up. You can configure a variety of options for Mouse Move in one easy-to-use interface. You can specify the interval of time between each move, and the amount of space and in which direction to move the cursor. By default, Mouse Move starts hidden with no user interface
zkoušej si k břichu přidělat tyč a tu nech u myši a jak budeš chrápat tak budeš hejbat myší a nebo dej křečka s kolečkem o myši a jak se kolečko točí tak se hejbe a myš se hejbne a možna křeček zpadne dolu a myš se rozseká a budeš mít po prdeli §!!! xD
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Script v Renameru — založil Tomáš Dvořák
Configure script — založil karfi1
Data ze <script> — založil survik1
FF a tento script? — založil Dominik Franěk
Script jquery — založil Paja2