Čau,
předem se omlouvám, že tento příspěvek možná nezapadá do této diskuze, ale nedokážu rozlišit jednotlivé technologie programování, tak jsem to prostě umístil do té první.
Potřeboval bych zdrojový kód jednoho komerčního programu z USA, abych si ho mohl nechat upravit na české podmínky.
Bohužel nemám tušení, kde a jak ho získat. Za zdrojové kódy jsem tedy ochoten zaplatit 4 000Kč.
Jméno programu sdělím emailem. Ozvěte se na nj.teplice@seznam.cz.
Díky
Fórum › Offtopic
Jak získat zdrojové kódy? jsem ochoten platit
To Latté : Ja by som to nerobil... :smile12: ...Je to licenciovaný produkt?...lebo ak hej tak sa do toho nepleť... môžeš mať problémy.... :smile17: ...Zdroják plateného programu si proste nemôžeš len tak hacknúť...to by bol zásah do licencie a porušenie licencie ťa môže víjsť pekne draho...len povedz názov produktu a potom ti poviem či je to možné...
Urcite nemas tolik penez aby jsi mohl koupit pravo ten program modifikovat. Sezen nejakou opensource alternativu. Nebo vyuzij dekompilaci. Vetsina takoveho softu ma na tohle specialni ochrany proti crackerum takze hodne stesti pokud se jej budes snazit dekompilovat ;-)
Jediná podľa mňa legálna cesta, ako bolo povedané, je obrátiť sa priamo na autora. Očakával by som odpoveď typu 'lama, choď domov', ale inú možnosť nemáš. Ak je to komerčný produkt, určite spadá pod licenciu, ktorá je na 100% tvrdšia ako GNU/GPL :smile5: Preto ak by si si najal nejakého crackera, ktorý by ti kódik získal (stavím sa, že nie v jeho pôvodnej podobe :), mohol by si mať pekné problémy. A nemyslím si, že ak to je kvalitný produkt, že ho bude tak ľahučké dekompilovať :) A navyše, ak je kód produktu pre autora 'sväté tajomstvo', pochybujem, že bude ochotný ti ho ukázať :) A okrem toho 4 litre by ti v žiadnom prípade nestačili :) Je to smiešna cena, keď si zoberieme, že autor sa na tom programe slušne nadrel a má z neho oveľa vyšší zisk, než keby si mu dal tých 4 000 :)
PS: Pojmom 'autor' som označoval jedného alebo skupinku programátorov, ktorí sa podieľali na tvorbe softu, ktorý zháňa zakladateľ tohto vlákna :)
Pekný deň.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Jak ve windows spustit dva zdrojove kody — založil Epoxi
Prosím potřebuju pomoc s prací! Jsem ochoten i zaplatit — založil foppánek
Zdrojové kódy — založil pawlik
Zdrojové kódy v príspevkoch — založil m->29