zdravím, asi se to tady řešilo, hledal jsem ale marně. Proto se chci optat: nevíte o nějakém funkčním a nejlépe zdarma dostupném uploaderovi (tím myslí něco co přenese 200MB aniž bych musel nastavovat server). Není podmínkou, ale kdyby do mělo nějaké ajaxové "gui" bylo by to fajn, ale to si když tak dodělám..
Fórum › PHP
No limit uploader
a) Je to nastavené serverem, to neobejdeš.
b) Pokud jsi webmaster (->píšeš do diskuze PHP), dá se to vyřešit tím způsobem, že celý soubor rozdělíš do několika dalších souborů, ty upneš a na konci je zase spojíš v jeden. Je to velmi náročná a pomalá procedura, ale funguje.
zdravim,
omezeni v php.ini se da tusim obejit flashem, takze kdyz pohledas swfupload, tak bys mohl najit, co potrebujes(btw: flash ma omezeni do 100MB a to uz asi neobejdes :))
Mno... To že se to dá nastavit v php.ini to je takovej mýtus... Resp. Na běžnym webhostingu stejně nebudete mít možnost to nastavit. Dělá se to přes .htaccess soubory
příklad:
php_value post_max_size 200M
php_value upload_max_filesize 200M
php_value memory_limit 128M
nicméně je nutné dbát na maximální dobu pro vykonávání skriptu... Která je však běžně nastavitelná funkcí v PHP
JJ, v PHP manuálu je to sice popsaný... že si tam pomocí té funkce lze přenastavit prostředí (jak co, jak kde... znáte to) Ale následně je v komentářích té příslušné funkce také uveden konkrétní případ s tím uploadovaním... A fakt se to musí dělat přes .htaccess
Já jsem tohle řešil taky.... Sice jen do 50MB ale v podstatě se jedná o totéž...
Škoda, že jsem nenapsal "bez přepisování php.ini nebo jeho vzdáleného konfigurování". Ale podle odpovědí to vypadá, že to stejně jinak nepůjde. Pokud byste ovšem narazili na nějaké řešení (php, java, flash) pak Vám budu vděčný. I tak moc děkuji.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
[DB] - stránkování - Limit — založil Michal115
Zahadny LIMIT — založil polonium
Prohlížeče - QueryString Get Limit — založil survik1
Časový limit CGI vypršel — založil Matej Zabsky
Moderátoři diskuze