Dobrý den,
Na localhostu mám projekt s databází. Hostuju na hostingsolutions, nahrál jsem tam .mdf a .mds a chtěl to nějak "asociovat k serveru", ale to nejde a jejich člověk musel databázi vytvořit sám, což mi příjde stupidní a vtipné. Rozchodil jsem spojení k SQL serveru přes MS SQL Server managment studio express (k té vytvořené prázdné databázi), vygeneroval jsem si z mé db na localhostu query na vytvoření struktury databáze (tabulky, relace .. mimochodem pod jaké slovo se tohle shrnuje ?), a teď chci tu db naplnit, ale nenapadá mně jak, myslel jsem že naplnění by mohlo být taky generovatelné přes query.
Jinak hostingsolutions mají ASP.net enterprise manager, ale pochybuju že ten nějak pomůže.
//V plesku jsem udělal předtím databázového uživatele, nešly by použít jeho login údaje v connection stringu ?
Fórum › MySQL
Nahrání MS SQL databáze na server
ad 1: Asp.net hosting je zpravidla s MS SQL databází, jsem s ní docela spokojen, ale zaskočily mně bezpečnostní opatření hostingsolutions.cz, kvůli kterým nejde databázi v connectrionstringu attachnout.
ad 2: Potřebuju vytvořit query z naplněné databáze, aby naplnilo stejnou, akorát prázdnou databázi, tvoje rada mi nejspíš stačit nebude ;)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 11 hostů
Podobná vlákna
ASP.NET C# - nahrání souboru na server — založil TopicMan
SQL server — založil Pebble
MS SQL server — založil Drmota L
C++ & MS SQL server — založil lol
MS SQL SERVER SA HESLO — založil kironet
Moderátoři diskuze