Dufam, ze taketo tema tu este nebolo aj ked asi ano :D, ale v searchy som nic nenasiel, ok nejaku tu dobu som 'programoval' alebo aspon sa snazil daco napisat v C#, niektore dovody ma prinutili zmenit jazyk a ako najlepsi kon mi prisiel Python, takze citam nejake tie tutoriali, lenze to mi stacit nebude a tak uvazujem nad kvalitnou knizkou, dnes som sa zastavil v knihkupectve a zazrel som tam toto http://www.martinus.sk/data/tovar/_l/51/l51958.jpg , pripada mi to ako rozsialaa dobra kniha, lenze pred tym ako si ju kupim chcem vediet vazory vas co ste to citali (dufam, ze ste to citali :D) a kedy ste to citali, ci je to vhodne viac pre beginner alebo pre pokrocilich, lebo co som tak letmo prebehol, zdalo sa mi ze chlap co to pisal to nepisal zrovna najlepsie pre uplne zacinajucich.. thx
btw: nebolo by zle tu pozbierat odkazy ci uz naseho jazyku alebo anglickeho na python tutoriali, velmi by se ma potesili
Fórum › Python
Book
Take jsem si ji kdysi koupil a velmi mi pomohla. Myslím, že teď je to opravená verze, takže snad bez těch pár chyb. Ke konci se zameřuje na webové programování, které jsem nevyužil, ale první polovina knihy je celkem přínosná. Po čase jsem si pořídil ještě jednu knihu "Podrobná referenční příručka pro programovací jazyk Python" má tvrdé desky a na obálce hada ve fialovém poli. Je starší, ale řekl bych, že obsahuje mnoho informací.
kupovat knihu je waste penez... radsi zacni tutorialem od geona tady na Programujte
Navštivte server Matematika pro každého
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Najdete zde články zabývající se matematikou základních a středních škol a databázi hlavolamů.
Pro vyzkoušení Vaš
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 14 hostů
Podobná vlákna
Prosím radu-jak rozchodit disk WD My Book — založil Reby
Nema nekdo e-book Myslíme v C++ a nebo Naučte se C++ za 21dní — založil Vazli
English books CEF A1/B1 pre-intermediate — založil Kéfas
Ebook: Knihy Johna Ramena - John Ramen's books — založil ramenfan
Moderátoři diskuze