Ahoj, potreboval bych pomoct s ukolem do skoly. Mam udelat obrazek kytky (sedmikrasky) ktera bude mit listy udelany z jednotlivych kruhu na ktere kdyz kliknu a potahnu tak je jako by utrhu. A nekde vedle aby se vypisovalo stridave "má mě rád, nemá mě rád" jak budu postupne trhat listy. jo a ma to nahodne generovat pocet listu, aby pokazdy nevyslo ze me ma nebo nema rad. Jo a abych nezapomel delam to v TURBO DELPHI ale to by asi nemel byt problem ne?
Diky moc.
Fórum › Delphi
Ukol do školy
To Ales :Delphi sice neovladam, ale zda se mi, ze pouze hledas nekoho, kdo by to udelal za tebe...obavam se, ze zadny takovy "dobrak" se tady nenajde, tudiz budes muset zacit sam a pak zde chodit s konkretnimi problemy a otazkami...na to uz rada lidi slysi a radi pomuzou :)
ber to jako takovou radu do budoucna ;)
Podívej se chlapče. Možná ti tu nikdo neodpovídá, protože jsi se na nic nezeptal. Na všechno co jsi chtěl zatím vědět ("Jo a abych nezapomel delam to v TURBO DELPHI ale to by asi nemel byt problem ne?" a "to vim ale jestli by to nekdo umel? ") tady odpověď máš. Takže wtf?
Ales napsal:
ten ucitel si vymysli vzdycky takovyhle veci. ten exac mi nejde spustit, nemuze to najit soucast rtl70.bpl
To bude pro tebe ten EasterEgg ;-) .
Jako kdyby ses chtěl spokojit Exáčem spustitelným bez vývojového prostředí Delphi(sice pravda žes psal něco o V.prostředí 9,10),
zase to končí jako předhození holce (dnes pou 1 význ.*:) sotva pro Mistra od žáka :D
A když jí tu detailně představíš odstraním vodoznak (neboť se tu nikdo od tebe nedočkal dotazů k algoritmu,eventům) :D
Tentokrát už se skrytým špekem :)
http://olox.chytrak.cz/sedmikr.exe
nn potřebuju hlavně pečený holuby lítat do ...
nejsi moc zábavnej, ale abys neřekl dám ti šanci. Zítra množství srážek v Klementinu 12mm => BINGO!
Ale povětrnostní podmínky ti asi nebudou moc přát. Otázka zní - co uděláš ty za mne? (nebo se mi upiš do otroctví, to by možná šlo:)
To KIIV : Toho jsem se přesně zdráhal, on člověk který nic neumí toho MOC nemá.
Nebo je to dneska přesně naopak, safra...
..Tak jo nechám se přesvědčit a s dovolením se ustanovím jako aukcionátor.
Přihození sto Kč nejmíň. Start 100Kč. Ne nepodstatný (český) dodatek přihazujícího nic nesvazuje
si produkt skutečně Koupit :).
to Ales: od teď kontakt (přímo) - jen na mé právní oddělení :smile17:
Správci Programujte.com samozřejmě z této nekalé činnosti odepíšu 400% svého zisku
v 3. kvartálu. Fingované účetní knihy jsou volně k dispozici.
A upozornění, ignorantství davu povede v dlouhodobém období
k nepřiměřeně nízkým a neadekvátně podceněným tržním cenám programátorů,
vy všichni máte povinnost hnát poptávku tam kde ji chceme mít. VIVA LA(ehm pardon..) :smile7:
ja jsem si myslel ze kdyz sem napisu tak se nekdo ochotnej najde kdo by to udelal. Pro zkuseny programatory to asi nebude moc tezky. Ja jsem ale lama v tomhle. Kdybych ti mel co nabidnout tak ti to nabidnu ale nevim co by jsi potreboval. Klidne ti to i zaplatim, opravdu to moc potrebuju abych udelal tento predmet v tomto semestru.
To Honzc : Pro mistra lezů do zadku (nejraději do těch kterých už nemám, prostě nejradějc ZBYTEČNĚ :D): tvé cíle jsou nekonečně ubohé. ř|ťolezecké náčiní DelphiX je dost neprotlačitelné, příště se snaž víc zhubnout nejlíp na Orbitreku!
To Honzc : Ten kdo žádal o pomoc o ní už dávno nežádá, vypadáš tu jako někdo kdo se musí někam mermomocí vervat! A to ti sedí? Prosim, nazývej si to jak chceš. Bylo to urážlivé tak jak to bylo trefné. :D
Mimochodem kdybych tě oslovil starý pane, bylo by to urážlivé, taky jsi se asi snažil trefit, že jsem mladší, ještě hodně se máš co učit.
To o-lox
Opět milý chlapče,
nevím co je trefného na tom, že urážíš někoho o kom vůbec nic nevíš. (ani to jak hodně se mám ještě co učit)
To, že dotyčný už pomoc nepotřebuje nemůžu vědět (možná, že by se to dalo nějak odvodit z toho, že jsi mu
nabízel aby ti poslal mail-ale jak mám vědět, zda ti ho poslal?)
To, že se někdo chce někam mermomocí narvat platí ale spíš o tobě. (viz počet tvých příspěvků a v nich keců)
Takže se měj pěkně, na další tvé případné poznámky už odpovídat nebudu. Teď se ukáže, zda se spíš nemáš
ještě hodně co učit ty.
Hyn se teprv ukáže, to MÁM nejraději, thx. :D
Ano mail mi poslal, jsem nedůtklivá sviň, když ses rovnou někam tak nějak neomalenějc rval? Prostě glosuju, vem si kdyby teprve mělo dojít k transakci, taky by sis bránil své obchodní zájmy!! (podotýkám, že mi za to opravdu neplatil penězma!)
Mé kecy jsou strašné, stydím se za sebe a stejně je opakuju, už jsem holt asi takový nezábavný, nedomrlý, otravný.
Nic o tobě nevím, to je vtip? máš mi poslat foto abych mohl terpve reagovat??? Proberte se pane.. :-O
EDIT: nehledě na to že kecy nejsou stejně většinou samoúčelné + tvé naprosté nepochopení slovního útoku na něco co sám zhusta používáš
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Úkol do školy C++ — založil Dominik
Ukol do skoly — založil sniff
úkol do školy — založil stop
Ukol do skoly:( — založil Martina
C++ ukol do skoly — založil Aleš