Zdravim, snazim se o novej programek, kterej se me pri otevreni zepta, jakou chci zadat testovaci adresu. Pak otevre prikazovej radek (spustit z nabidky start) se znaky ping zadanaadresa . Otevre se dalsi okno a tam se vypise testovani pingu. Chci, aby mi se mi ten vypsanej ping vlozil do txt souboru, coz uz umim. Co ale nevim je to, jak nastavit "vypis tohle z ciziho programu". Tzn, ze chci vypsat to, co je v jinem programu vypsano a neznam int, na ktere bych mohl navazovat. Jak na to? Jak urcit z ciziho programu int,char a pod??
Jinak jeste jeden dotazek, jak muzu upravit program, do kteryho nevidim (neznam jeho kod) ? Protoze v pripade vypsani pingu mi to vypise ping a hned to okno spadne, chybi cin.get(); a nevim jak to tam dopsat, abych si to mohl precist.
Fórum › C / C++
Vypsani pingu
WIN+R --> cmd --> ping "neco"...pak nepotrebujes nic upravovat...Jinak jeste jeden dotazek, jak muzu upravit program, do kteryho nevidim (neznam jeho kod) ? Protoze v pripade vypsani pingu mi to vypise ping a hned to okno spadne, chybi cin.get(); a nevim jak to tam dopsat, abych si to mohl precist.
Co je na tom divnýho? Otevřeš si texťák a napíšeš do něj ty dva řádky. Pak to uložíš jako cokoli.bat a hotovo. Udělá to přesně to co chceš stačí to jen vyzkoušet. Akorát místo nazev_serveru dáš třeba seznam.cz, programujte.com, sosej.cz atd.
Kdyz se ptas na vec, kterou neznas dost dobre na to, abys jasne popsal svuj pozadavek, tak aspon poradne popis svuj zamer. Takhle je ten dotaz nesmyslny a my muzeme jen hadat s cim a jak ti vlastne poradit.
Na vstup/vystup spousteneho programu se muzes napichnout pomoci STARTUPINFO predavaneho funkci CreateProcess (dwFlags a ty tri handly). Vystup programu, at uz nacitany pres stdio, nebo z toho tveho souboru, si musis rozparsovat sam. Cteni promennych z jineho programu nejde (tedy alespon ne tak, jak si to asi predstavujes).
Po skonceni kazdeho programu se zavira jeho okno (pokud neni nastaveno jinak), to je prece normalni. Vlozit pauzu na konec jineho programu nejde (tedy opet ne tak, jak si to predstavujes). Aby ti vystup konzoloveho programu zustal "viset", tak ho proste musis spustit v prikazovem radku, nebo jako skript, ktery postupne spusti dany program a potom treba pocka na stisk klavesy (prikaz pause, jak uz psal nekdo vyse). V pripade, ze vystup programu sam nacitas, je ti jeho ukonceni samozrejme ukradene a pokracujes si jak chces.
To t0m45 : jaky to ma vyznam? v tomto pripade by se dal pouzit davkovy soubor, jak uz psal Matrix17 ...
EDIT: tohle by jsi mohl pouzit pro Linux:
#!/bin/bash
echo -n "Cil: "
read target
ping ${target}
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna