Prosím o pomoc pri programovaní web browsera. Potreboval by som na príklade podrobne vysvetliť ako naprogramovať vo Visual C++ 2005 web browser ktorý je nezávilí alebo len málo závislí na Internet Explorery. Najlepšie by bolo keby bol niekto ochotný spraviť aj príklad s pokecom (stačí len okno ktoré otvorí stránku ktorú si napíšem do riadku z adresov), kludne mi ale bude stačiť nieaký odkaz na článok venujúci sa takejto problematike no ale aj so zdrojákom.
Ďakujem vopred za pomoc.
Fórum › C / C++
Ako na internetoví prehliadač ?
tak teraz neviem, chceš spraviť cely browser sam ? nemožne pre teba, aspoň čo čitam tvoj prispevok. A ak nechceš zavyslosť od IE tak existuje tušim jadro GECKO, tak použivať to. Btw, smiem vedieť dôvod prečo chceš vlastny browser ? :)
Neuškodilo by naučiť sa trošku pravopis a použitie i a y v slovách. Pri písaní chybových hlášiek sa ti to neraz zíde ;)
Nezávislosť docieliš napísaním si vlastného jadra (FF a ešte nejaký browser má GECKO, IE má svoj vlastný atď...) a predpokladám, že človek, ktorý má to svedomie postnúť sem takýto príspevok nebude schopný vytvoriť ani vlastné GUI, nieto ešte plnohodnotný browser.
Aj ja ti želám pekný deň :smile1:
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 52 hostů
Podobná vlákna
Ako zakazat pristup k Ajax PHP skriptom cez "prehliadač"? — založil Lordest
Prehliadac obrazkov — založil martin.007
Prehliadač mapy — založil marioff
Internetový prehliadač s Operou — založil NightRunner
Moderátoři diskuze