Zdravím.
Po dlhšom čase som opäť tu s novým dotazom. Mám na USB kľúči dôležité súbory, ktoré som pôvodne zálohoval z linuxu, keď som prechádzal na linux. Vo windows mi to teraz píše, že jednotka nie je naformátovaná. Z linuxu (liveCD) to isté s tým rozdielom, že sa pre istotu tvári, akoby tam žiadny USB drive nebol. Potreboval by som nejaký freeware soft na záchranu dát z kľúča. Googlim už polhodinu a nič (free) som nenašiel. A nech sú výsledky vyhľadávača akékoľvek (s obrovským počtom kľúčových slov "free" a pod.), vždy narazím na nejakú komerčnú trial-demo stoku.
Nevie niekto o niečom, čo by pomohlo riešiť môj problém?
Ďakujem!
Fórum › Offtopic
USB drive - záchrana súborov - free soft?
takdy sem ti neco upnul... je to free.
ja to obcas pouzivam ale nevim jak moc je to ucinny oproti placenejm nb ostatnich free. S recovery aplikace nemam moc zkusenosti..ale treba ti pomuze.. nemusi se to ani instalovat
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/16550/File_Recovery.exe_247.5KB.html
Zkus software Piriform Recuva, obnovuje smazané soubory, ale i třeba po formátu disku, třeba to pomůže...
http://www.recuva.com/
To D-Fox : Ďakujem za upload, ale nedokáže zariadenie ani prečítať :)
To tom*p : Ja som svoj USB key neformátoval. Proste som tam hodil súbory a potom nešli prečítať. Ešte som ho nezformátoval, aj keď to win po mne chcel. Bojím sa o stratu. Na HDD súbory prežívajú pomerne dlho, ale na usb môžu byť skartované ihneď. A ten soft mi nevedel na USB disku hľadať. HDD partície v pohode, ale moju gigovú KingStone Memory ee.
Hm. :((
To Earl Cash : To som akosi neskúšal :D Na ubuntu som zvyknutý, že veci idú, ako by som to nazval, .... automaticky? :) Keď to nemountlo samo, neviem, ako by som to mountol ručne (fakt neviem.. taký ťažký unixový profík zas nie som).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Webovka nebo free soft na převod C++ do Delphi — založil oxidián
Soft pro k300i — založil Jan Malý
Logo soft - načerpávání — založil Fredy.00
Moderátoři diskuze