Zacal sem programovat v c++ a jelikoz sem pred tim delal v Eclipsech (javu) tak sem si do nich naistaloval plugin CDT + MinGW.
Zajimaly by me tri veci:
1) Jak prinutim eclipse aby kontroloval syntaxy hned a ne jen po zkopmilovani
2) v jave kdyz sem pozival nejakou fuknci z knihovny ktera neni monentalne naicludovana, vyhodi mi to na radce error s tim ze mi nabidne import pristlusne knihovny.
3) nejak se mi nedari prinutit aby po stisknuti ctr+F11 "rovnou" zkopmiloval a pustil program.. respektive to funguje ale jen kdyz mam kurzorem oznacenej cely projekt.. kdyz mam oznacenej jen kokretni cpp soubor tak mi to vyhodi "Run as" menu se seznamem pro spusteni jinych pluginu (eclipse PDT). pritom mam preply na c/c++ perspective. predpokladam ze musim nekde v nastaveni priradit spusteni pro *.cpp
sou to sice drobny veci ale dost me otravujou... kdyby nekdo mohl s necim pomoc byl bych rad..
Fórum › C / C++
Eclipse CDT plugin
> 1) Jak prinutim eclipse aby kontroloval syntaxy hned a ne jen po zkopmilovani
s touto funkcou som sa stretol iba v spojeni s interpretovanimi jazykmi akym je aj napr. java, takze odpoved je ze zrejme neprinutite
2) v jave kdyz sem pozival nejakou fuknci z knihovny ktera neni monentalne naicludovana, vyhodi mi to na radce error s tim ze mi nabidne import pristlusne knihovny
google, help u IDE, vyhledavani podle obsahu... moznosti je spousta...
koukam ze je silene degenerativni kdyz neco dela vse za cloveka... pak si nic nedokaze ani najit... protoze to mel vzdy na stribrnym podnose...
ikdyz sou i IDE, ktery zmapujou vsechny hlavickovy soubory a pak nabizej nejen jaky to ma parametry ale i prozradi, kde se funkce naleza...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Eclipse CDT a QT4 ve WIN XP — založil eclipse
Eclipse CDT - MinGW - static link — založil NotBeginner
Eclipse, plugin na minecraft — založil DydyVodyka
Java GUI plugin Eclipse Juno 4.2.1 — založil Anonym
Plugin do chrome — založil Requiem