Prosim poradte neapise to ziadnu chybu ale ani to nevlozi zaznam do db vopre diky
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
SqlConnection myConnection = new SqlConnection();
myConnection.ConnectionString = "Persist Security Info=False;Integrated Security=SSPI;database=test;server=DEVELOPER\\SQLEXPRESS;Connect Timeout=30";
try
{
myConnection.Open();
SqlCommand sqlCommand = new SqlCommand(
"INSERT INTO contact (id_contact, name, surname, email) VALUES ('d','f','e')", myConnection);
}
finally
{
myConnection.Close();
}
}
Fórum › .NET
Insert do ms sql v c#
To JannyM : A ze to nevyhodi chybu vis protoze jsi si to krokoval nebo si to jen spustil a nic ti nevyskocilo?? Ja jen ze otviras connection v Try a vyjimky neodchytavas..
Nehlede na to ze ten INSERT je podivne, nesouhlasi ti pocet sloupcu s poctem vkladanych hodnot. Tipnul bych si ze id_contact je nejaky autoincrement ci co a mas ho tam navic..
Upravil som query tak aby bolo dobre ale stale nic. ucim sa ASP a uz som prebrouzdal mnozstvo for ale nic som nevymislel. Mohol by mi niekto prosim napisat ktod tory by bol funkcny alebo poslat aspon odkaz kde to je poriadne vysvetlene. Vopred dakujem
no ono to ani nic nema spravit :-) chyba ti tam funkcia ktora to prave spusti.
sqlCommand.executeNonQuery();
// su celkom 3 execute, tento ti staci, ide o to ci chces nieco spracovat v programe
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
[DB] - špatný insert sql dotaz — založil ondy13
Mysql trigger after insert , before insert — založil Luboš
Jak odoslat tabulku nacitanu s sql s pridanym polickom do inej tabul… — založil Rastislav
Přechod z SQL 2005 express na SQL 2008 express — založil Sniper
Moderátoři diskuze