Asi před měsícem mě začal trápit internet, resp. prohlížeče - často nenačtou stránku (nic se nezobrazí a občas se stránka jakoby pořád načítá, občas se ,,načte"; pomáhá až několikeré odentrování webu v adresním řádku), jindy se místo stránky zobrazí pouze její zdroják no a jako ,,třešička" je občasné posílání špatných požadavků na server - když napíšu adresu www.example.com, prohlížeč mě přesměruje např. na adresu obrázku z minulého webu aplikovanou na momentální web (= www.example.com/nejaka_relativni_cesta/obrazek.pripona)... prostě hrůza, která skoro znemožňuje práci s internetem. Nevíte někdo jak to vyřešit nebo aspoň čím by to mohlo být (např jestli by něco takového nezpůsobilo smazání nějakého systémového souboru)?
P.S.: stalo se mi to už jednou a tehdy jsem to vyřešil až úplnou reinstalací ,,xpéček", ale jít do reinstalu znova, po dvou měsících se mi moc nechce...
P.S2.: doma jsme k internetu připojení dva a blbne to jenom mně, takže routerem nebo linkou to snad nebude :)
P.S3.: doufám, že jsem se neminul sekcí :))
Fórum › OS - Windows
Internetové prohlížeče nenačítají stránky a posílají špatné dotazy
on to muze taky delat provider...
treba avrfreaks.net mi doma jede bez problemu ale kdyz sem v praze tak nactu prvni stranku a kdyz chci do diskuze tak zasek a bye bye... resim to tak ze mam tunel do prace, tam proxy a v opere pouzivam tu proxy :D
jede to v pohode...
a nebo pokud se mi nechce pres proxy tak kdyz vypnu zobrazovani obrazku tak to jede taky dobre
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
Pouzite C++ na Internetové stránky — založil Peter91
Internetové stránky rychle, profesionálně a levně! — založil null_while
Internetové stránky a aplikace, kvalitně a rychle — založil null_while
Data se nenacitaji do db — založil petr
Internetové rádio — založil Like