Ahoj
Rozhodl jsem se zkusit operační systém Windows Vista. Pořídil jsem si to, ale vyskytl se problém . Standartní postup instalace kdy vložím DVD a v Biosu nabootuji tak aby četlo z DVDRomky a mohl jsem zformátovat disk... Kde již mám nainstalováné XP ale těch se chci zbavit. Část uložení nastavení v Biosu restart a místo toho aby naběhla spoštěcí obrazovka instalace Windows Vista mi opět naběhne můj operační systém co mám nainstalováný na svém disku .. A instalace prostě neproběhne
Doufám, že jsem to vysvětlil tak aby to pro pochopení .. Když ne objasním znovu
Díky Tea
Fórum › OS - Windows
Bootování , instalace windows vista
no bud si sice nastavil boot i z dvd ale nedal si to pred disk
nebo podobne jako xp po bootu z cd chtej stisknout libovolnou klavesu jinak nechaj bootovat disk
Vis co udelej? mel sem ted stejny problem ale s Win XP. Jak se ti restartuje PC, tak nez to zacne nabihat, tak stiskni F8, melo by to byt F8, kdyby ne tak F11 nebo F12, proste se ti tam musi objevit okno s bootovanim a kdyz zvolis DVD tak ti to nabootuje. TOhle ti 100% pujde, jinak musis nastavit jako primary boot v biosu.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 3 hosté
Podobná vlákna
Vista+XP -> bootovani — založil ada.acs
Komplikovaná reinstalace windows - jak vyřešit bootování — založil yaqwsx
WAMPSERVER-instalace na OS VISTA 64bitu — založil Kastner
Windows Vista — založil Matej Zabsky
Delphi a windows vista — založil pkubicek