Je to tady! Všichni nedočkaví, kteří se těšili na pokračování geekovského sitcomu IT Crowd již mohou ode dneška sledovat díly jeho třetí řady! Já jsem již viděl první díl před chvílí a je to bomba, jako "za starých časů"!
Jen chci tímto informovat ty, kterým zpráva vysílání nové série ušla.
Fórum › Offtopic
Začala 3.série IT Crowd!
týjo :)super :) už se těším
Čekal jsem, než budou titulky (nechci, aby mi něco uteklo), ale já blbec přehlídnul, že už jsou. TAkže už se nemůžu dočkat...
Škoda, že The IT Crowd není v HD - nějak jsem HD videu propadnul.
Cool. Myslim ze v soucasnosti uz taky bezi 2. serie The Big Bang Theory :)
Stejne to je ale malinka udalost oproti tomu, kdyby byla nova serie Firefly nebo Futuramy :)
Tak jsem to už zhlédl... Další bezvadný díl, ale některé scény byly dost stupidní. Začínám mít obavy, aby kvalita seriálu nešla prudce dolů a aby to nesončilo jako se simpsonovými....
Jinak doufám, že ta scéna s nebem a Hitlerem bude mít nějakou další odezvu do dalších dílů...
Tenhle seriál jde nějak mimo mě, viděl jsem nějaké ukázky z 1. řady, ale to je tak vše. Nějak mě to nezaujalo... Celkově mi nějak nesení ani IT humor...
Nene, myslím že první díl třetí série IT Crowd je dobrým pokračovatelem předchozích dílů :-). Ano, také se vysílá i nová série Big Bang Theory a k té futuramě, nedávno vyšla třetí část fílmu Futurama, také naprosto futuramovsky geniální.
3. film futurama :O Jak jsem to mohl prosvihnout, jsem myslel ze to ma byt az v 2009 :O
Tak jsme shlédl i druhý díl a musím říct, že první 3/4 jsem se nějak moc nebavil, ale i neundil. Ovšem poslední čtvrtina všechno vynahradila. Konec je opravdu bezvadný... Ale i tak je to úpadek oproti předchozím dílům...
To yaqwsx : jojo...chybi mi tam ten "geekovsky" humor, ktery byl v predchozich seriich, ale konec 2. dilu 3. serie je skvely...namohl jsem si branici...
Jj, není moc IT, ale je to díl normálního vtipnýho sitcomu.
Co rikate na tu novou futuramu? Mne se to libilo - bylo tam par naprosto vybornych momentu ("Oh no, I am half horse and half naked"), ale na serial to porad nema.
To CommanderZ : Ač je to silně otřepany, líbila se mi parodie na Star-Wars :-D
"You are my father" "Oh no" "Search your feelings, you know it to be true" :D
A je pravda ze Star Wars uz jsou ve Futurame poradne provareny. Ale je pravda, ze ta scena prisla zrovna ve chvili, kdy jsem si rikal, ze je divny, ze v tom filmu zadna narazka naSW nebyla. A nakonec byla o dost lepsi, nez ty zlaty hvezdy smrti v Bender's Big Score.
TAk jsme viděl i 4. díl a musím říct, že taky povedený. Obvzlášť z Duglese se stává moje oblíbená postava. Ale zase začátek mírně slabší, ale konec, no to je nezapomenutelný. Obvzlášť to malý děcko sedící na zemi, co trhalo kapesník...
To Bald3rr : toho jsem taky nemohl, obvzlášť rada Starších Internetu....
To yaqwsx : douglase jsem si oblibil po dilu, kdy si sel pro napoj lasky... :)) naprosto genialni vtipy...ale konec 3. (?) dilu me dostal totalne: "F*** OFF!!"... :))
To Earl Cash : No já moc nemám rád tokovýto nadžený postavy - proto se mi začíná líbit až teď - Dougles má v sobě prostě i něco "víc". Obvzlášť ta rvačka byla úchvatná.
A ten konec 3. dílu byl dost krutý. Chudák Moss. Chudák jeptiška... Minutu ticha...
5. díl je zatím nejlepší díl 3.série. Nevím co dodat, snad jen, že vtipy byly rozděleny rovnoměrně, konec byl celkem předvídatelný a tento díl ukazuje, jak jsou věi jako lidé.cz, spolužáci.cz, líbímseti.cz nebezpečné...
6. dil je pro me uplne nejslabsi z cele 3. serie, mozna je to absenci Mosse v zacatku, ovsem ani foceni geeku me prilis nerozesmalo - az na foceni Mosse... :))
zdroj: theitcrowd.czThe IT Crowd byl oceněn jako nejlepší komediální program mimo ameriku. Kdo sleduje Simpsonovi a názor jejich tvůrců na Emmy, jistě ho nepřekvapí reakce Grahama Linehana, která se od té žluté moc neliší. Na svém blogu totiž ocenění okomentoval slovy (volně přeloženo): "Vyhráli jsme Mezinárodní cenu Emmy, to je všechno. Potkal jsem Johna Waterse!" V návaznosti na tento úspěch slíbila podle britského deníku The Daily Dust televize Channel 4 čtvrtou řadu seriálu.
snad to vyjde... :)
Poslední díl je takový dost odpočinkový. žádný pořádný vtípek, ale spousta (pod)průměrných...
4. série rozhodně ano!
5. pokud 4. bude na úrovni první a nebo druhé, tak ano, jinak bych The IT Crowd radši nechal odpočívat v pokoji jako legendu...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Red Dwarf - 9. serie — založil D-Fox
Serie tlacitek v Tkinter — založil maral
Strom (reverzna iteracia poduzlov) — založil vitamin
Inverse Iteration algorithm pro generování Juliov množiny — založil František Strouhal
Moderátoři diskuze