Mám udělaný webový prohlížeč pomocí komponenty internet exploreru a chtěl jsem se zeptat jestli nevíte jak zjístit zdrojový kód zobrazované webové stránky.
Fórum › Visual Basic
Zdrojový kód webové stránky
To Petr : ted si nejsem úplně jistej pač v práci nemám VB ale mělo by to jít přes commponentu Inet
tak sem hledal a našel
Private Sub Command1_Click()
Dim html As String
Inet1.Protocol = icHTTP
html = Inet1.OpenURL("http://sample.com/index.html")
MsgBox html
End Sub
nebo
Private Sub Command1_Click()
Dim b() As Byte, i As Integer
Inet1.Protocol = icHTTP
b() = Inet1.OpenURL("http://sample.com/index.html", icByteArray)
i = FreeFile
Open "C:\soubor.txt" For Binary As #i
Put #i, , b()
Close #i
End Sub
To Petr : nemáš zač :smile14:
To JMM : Promiň že pořád otravuju, ale ještě jsem se chtěl zeptat, nevíš prosim Tě jak mám zjistit zdrojový kod té stránky když je v php? Protože ten kód co jsi mi napsal nějaký zdroják sice zobrazí, ale né ten vypsaný phpčkem. :smile1:
To Petr : chceš aby to zobrazilo php kod? Obávám se, že to zřejmě nepůjde. Ono je to docela i logické, pač by se takto daly "vysosat" zdrojové kody, které si každý chrání jako oko v hlavě (teda hlavně pokud se jedná o online obchody a složitější aplikace). Takže takto by se to dalo jednoduše ukrást.
To JMM : Nechci php kód, chci ten kód co to php vypíše. Takže ten kód nemůžu vypisovat ztoho že napíšu adresu k tomu php souboru, ale ztoho co se zobrazi v prohližeči. Ten kód vtom php souboru se mění protože zpracovává data odeslané z formuláře a ja potřebuju kód i stěmi zpracovanými daty. :smile1:
To Petr : no pošli mi ten kod co už máš... bych něco zkusil... ale nechce se mi to vymýšlet od začátku (sem nějakej línej) :smile18:
Tady to je celkem jednoduché, když rozhoduješ o PHP kódu, udělal bych na výstupu nějakou spec. zarážku a po načtení bych si prohlédl zdroják a když bych narazil na zárážku, tak do jejího konce bych to vyparsoval..
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C# zdrojový kód stránky ve framu - webBrowser — založil cniry
Opera - revize prvků/zdrojový kod stránky — založil Hanrysek
Zdrojový kód — založil jurinecko
Zdrojovy kod — založil Ondřej Šplíchal
Zdrojový kód — založil Tomáš