Ahoj.
Chci se zeptat, jestli se správně meta tagy píší do hlavičky v Master Page. Jedná se o to, že například odkaz na StyleSheet se uvádí v web.config, a to pomocí themes. Zajímalo by mě, jestli je něco podobného i pro meta tagy
Fórum › .NET
Meta tagy a ASP.NET
To Anonymní uživatel : Ne, není. Resp. na to nelze přímo odpovědět. Způsobů může být mnoho (ať už pro CSS, MetTagy nebo třeba scripty).
Můžeš prosím uvést některý ze způsobů???
Krom databází
ASP.NET je velice modulární framework, takže můžeš všechno dělat po svém.
CSS - Themes můžeš a nemusíš používat. Pokud zvolíš theme, budou se linkovat všechny CSS styly ze složky se skinem. Pokud ne, můžeš linkovat soubory ručně v hlavičce stránky. Ani jeden ze způsobů není vyloženě lepší než ten druhý.
MetaTagy - Buď zapisuješ přímo do hlavičky nebo vkládáš při načtení stránky (např. po záskání údajů z DB) nebo si můžeš nadefinovat nové vlastnosti stránek (Keywords, Author, apod.).
Díky moc.
A co se týče toho App_Theme.
Mám v web.confing nastaveno, že se má používat určité téma. Po vyrendrování, se tag <link rel="Stylesheet ..... uvádí těsně před konec hlavičky, tj, těsně před </head>.
Já bych potřeboval, aby se ten tag umistoval hned pod tag title.
Jde to nějak???
Pochybuji, že to jde, zkus hledat na internetu.
Mimochodem, na co to potřebuješ? Jestli chceš mít "hezký kód", tak ten jde stejně s ASP.NET udělat jen těžko. Na co taky, když je určen jen pro webový prohlížeč a naprostá většina uživatelů do něj nekouká.
To Anonymní uživatel : Nic ti nebrání vytvořit HttpModul a výslednej kódu upravit, případně nahradit tu část, která se o vkládání tagu <link> stará. Ale ne, žádnou standardní cestou to pokud vím změnit nedje.
To Japo : Nikoliv. Hezký kód není problém, ale je to k ničemu (jak jsi správně poznamenal).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Meta tagy a links — založil dalaman
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová
ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka
ASP.NET - VB.NET - Zákaz kopírování webu, Context menu — založil Standa