toto bude asi moj prvy script v javascripte teda vobec neviem ako na to.Potreboval by som aby sa mi po kliknuti na odkaz
< a href="niekam">Zobraz</a>
zobrazili informácie z mysql databazi.dufam ze som to povedal dost zrozumitelne.dakujem za radytoto bude asi moj prvy script v javascripte teda vobec neviem ako na to.Potreboval by som aby sa mi po kliknuti na odkaz
< a href="niekam">Zobraz</a>
zobrazili informácie z mysql databazi.dufam ze som to povedal dost zrozumitelne.dakujem za radybyt tebou zacnu nejdriv zjistovanim co JS umi co ne, na co se pouziva... a jestli to co chces delat se nedela vetsinou naprosto jinak... treba v php nebo tak
aha tak prepacte ze som to zle napisal
skusim este raz potrebujem toto:
mam php subor a v nom mam urobenu tabulku s vysledkami z mysql databazi a niektore nechcem aby sa zobrazovali vzdy.prave tie skryte chcem aby sa zobrazili po kliknuti na odkaz dufam ze je to uz zrozumitelnejsie
To 7raul : prvni co bych se naucil bude cteni... pak bych se zameril na zpusob cteni kdy vnimas co ctes... to moc lidi neumi... pak pokrocit k mysleni... jak zacnes myslet muzes zacit dalsi krok - experimentovani... proc to delat primo v aplikaci kdyz muzu udelat jen jednu malou html kde budu mit neco schovaneho a klepnutim na jinej element se to zobrazi...
a tak dale
v prvom rade precitat odkaz od KIIV-a
a v druhom mas (dufam ze) funkcnu ukazku ako by to mohlo fungovat... funkciu som vytiahol priamo zo source programujte.com (hadam sa Curo nenahneva :smile1: ) , tak sa s tym pohraj
<script type="text/javascript">
function zobrazSkryj(idecko){
el=document.getElementById(idecko).style;
el.display=(el.display == 'none')?'block':'none';
}
</script>
<span onclick="zobrazSkryj('nazovIDECKA');">zobrazit</span>
<span style="display: none;" id="nazovIDECKA">text ktory chces zobrazit az po kliknuti</span>
To 7raul : tuto otazku nechapem... naco by si to daval to php... ak tak pouzi prikaz
echo "<span onclick=\"zobrazSkryj('nazovIDECKA');\">zobrazit</span>";
a nezabudni dat lomitka pred uvodzovky....
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku