ako urobiť animáciu v JS..nech to stojí čo to stojí...potrebujem...
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
JavaScript animácie...
Vytvoř si obrázky pro tu animaci, všechny je skrytě načti na stránku, aby byly ihned k dispozici. jeden z nich nech zobrazený a potom pomocí setInterval() v rozumném časovém intervalu načítej postupně další obrázky animace pomocí getElementById('ID_OBRAZKU').src = 'dalsi.jpg'. Proč nemůžeš udělat animovanej gif?
pretože nie som grafik %)...a ja sa do toho ani nestarám...a html ako menu animované atp?.
proste...už som to tu niekde videl..."zložité menu?"...Js...akurát že nechcem Fw...
Co je fw?
Jestli je to framework...ehm...jak chces proboha delat animace RUCNE kdyz ani neumis popsat co chces udelat? Zapomen na to, nejdriv se to poradne nauc. Udelat s nejakym frameworkem jednodych fadein, faeout atd. je i pro lamu, ale rucne, to uz je pomerne narocna zalezitost.
Prepokladam za po tom, co te v zakladce naucili malou nasobilku, jses okamzite nesebral a neskemral po lidech, jakze se to pocitaji ty integraly. Tohle je podobne, jeste musis ujit dlouhou cestu.
pretože sa musíš držať toho ako je to napísané!...A keď to nenájdeš,tak si s tým lám hlavu,alebo to nájdeš ale musíš si to prerobiť,pochopiť atď.
Keď ti niekto v JavaScripte povie: var x = 3; tak je to 100% premenná s hodnotou 3,vo frameworku ti povie: je to to isté ako JS, ale musíš: {podmienky,kde to napísať...a proste - obmedzenia}...Viem frameworky usnadňujú život...no...len dovtedy dokedy existujú návody a google...potom plávaš v tme a môžeš študovať framework ako je napísany (100kB kódu -.-)
ja len potrebujem: pochopiť ako sa robia tie animácie ostatné nechajte na mňa...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Import hudby do animacie — založil Dolar3
3ds max animácie — založil Dodo
JavaScript — založil kikinka
JavaScript — založil
Moderátoři diskuze