Potreboval bych zjistit (googlil jsem, ale nevygooglil) jak umistit trebas text v zavislosti trebas na obrazku
predem dekuji :pc:
Fórum › HTML / XHTML
Pozicovani v zavilosti ne na okraji stranky apodob
to máš strašně individuální, kde máš obrázek, jak ho máš udělanej apod.. zkus to trochu víc popsat...
No ja to myslel tak mam nekde na strance obrazek pak mam na strance textove pole...
obrazek mam na pevno a chci aby kdyz se stranka nejak deformuje aby obrazek i textove pole zustalo na miste... (pze ja mam ten obrazek jako podklad a kdyz se posune tak to vypada dzive) tak kdyz urcuji parametry top atd tak jestly by to nemohlo byt neco jako top of jmeno_obrazku nebo tak nejak :)
protoze (jsem v html zacatecnik) taky nevim jak mam udelat kdyz mam maxalizovanou stranku tak je to v poho ale kdyz ji pak zuzim tak se mi textove pole posune...
hodim vam link na konkretni pripad http://www.opus-dei.ic.cz/ vim je to osklive... ale na sve ucely dostacujici
nedelej to jako obrazek, ale jako pozadi neceho (stranky, DIVu...). Kdyz pak budes mit ten opbsah v tom, tak budes mit shodne deformace zajistene :ok:
ahoj, diky moc, jen si jeste precti email (jestly ti dosel) :)
tak jsem stranku opravil jak mirne designove tak hlavne upne predelal technickou stranku stranky, ale jeste to neni uplne ono...
mam tam manu (tri, sloupcove... zatim ne plne vyuzite)
ale nevim jak udelat aby se mi kdyz menu pristisknu na prostredek aby se mi zuzoval okraj kde nic neni tak jsem to udelal nasledujicim zpusobem (sorry jeste upravim velikost obrazku... je to rychlovka)
kod by mel byt podle mozzily validni na xhtml 1.0 strict (w3.org mi nejak nece stranku precist... ci co... asi kvuli ic nevim)
ps: sorry za gramatiku.. je uz pozde a ja jsem unaveny
tak jsem to jeste trochu uprivail vse je podle mych predstav...
az na to ze se to posira v MSIE (v mozzile a opere pohodicka)
kdyby se na to nekdo kouknul byl bych vdecny
1) jeste bych tam dal cerne pozadi
2) Dej i tem sloupcum cerne pozadi, takhle kdyz to je barevne, tak to pri nacitani tech obrazku vypada strasne
2) Rozsir trochu to pole pro obsah, tohle je desne uzke
Jinak ta grafika je dost cool
jj chci to udelat tak ze kdyby se nekomu nahodou nenacetly obrazky aby to vypadalo lidsky :)
btw: musim komanderovi podekovat ze mi to pomohl upravit :)
edit: zahada s MSIE nejspise vyresena :)
edit2: tak ne :(
edit3: takze uz jsem na to prisel... pravy sloupec byl o jeden pixel sirsi a stacilo mu dat margin: -1px;
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
"prichytavani" div k okraji stranky — založil TuTi_fruTi
Prichyceni k okraji obrazovky — založil asddsa
Chci replacnout adresu stránky na které se právě nacházím, bez refre… — založil Elhomero
Váš názor na hry typu Travian, Gladiatus, RuneScape apodob..... — založil yaqwsx
Pozicování — založil Peterka35
Moderátoři diskuze