Ahoj,
mám takový problém. Abych mohl používat jednu utilitku, musí mi v pozadí bežet celý jeden program. Což problém není, problémem je, že program chce být neustále viděn. Jediná možnost, jak ho "zneviditelnit" je vrazit ho jako Panel nástrojů do Hlavní panelu a posléze vypnout jeho zobrazování. Opravdu to jinak nejde. Ovšem co by to bylo za chytrý a vlezlý program, kdyby se po restartu opět nezjevil v plné ošklivosti.
Existuje nějaký scriptík, prográmek, který by ho po zapnutí PC dokázal schovat? Jednoduše - abych to nemusel dělat po zapnutí PC já, ale aby se po zapnutí PC spustil program (např. byl by v Po spuštění), a schoval by ho?
Na jazyku nezáleží. Píšu to do C++, protože je to jazyk mě nejbližší a nechci zakládat v každém vlákně další topic.
Díky, Murmand.
Fórum › C / C++
Skrytí Panelu nástrojů v Hlavním panelu
To Murmand :
Což problém není, problémem je, že program chce být neustále viděn. Jediná možnost, jak ho "zneviditelnit" je vrazit ho jako Panel nástrojů do Hlavní panelu a posléze vypnout jeho zobrazování. Opravdu to jinak nejde.
Samozřejmě, že to jde jinak, možností jak zabránit programu, aby se zobrazoval je více, např. nastavit mu jiný desktop(SetThreadDesktop), skrýt jeho okna,... záleží jen ta tobě
To Murmand : to chceš skrýt ten panel??(a poté ho zase zobrazit, nebo jen skrýt)....ten Google desktop doma nemám, takže vim jen co jsem rychle našel
ale přijde mě divný, proč by nemělo jít pomocí API funkcí získat manipulátory jednotlivých oken a pak je schovat, ale pokud bys to pak už nepotřeboval zobrazovat, tak si myslim, že by bylo lepší spouštět to pomocí CreateProcess() a nastavit nový desktop a tam ho nechat ať si pracuje....
ale to se vše musí vyzkoušet, už jsi to nějak zkoušel skrýt???
Ok, trochu to rozpíšu.
Používám Gmail, tudíž gadget Gmail do Googlu desktop je to nejlepší, co můžu použít pro kontrolu mailů na ploše.
Google desktop je ale sviňka a pořád se vnucuje kde to jen jde. Jsou 4 varianty zobrazení:
1) Sidebar - mám Visťácký, který mi vyhovuje víc
2) Plovoucí Deskbar - malá lištička, která nejde schovat, zmenšit, vypnout a je pořád OnTop (taky nejde změnit)
3) Nezobrazovat - ideální stav, kdyby se k tomu nevypl i Gmail na ploše...
4) Deskbar na Hlavním panelu - Něco na styl Snadného spuštění. Jde schovat jednduše, jako jiné panely na Hlavním panelu. Problém nastává při restartu, kdy se zase objeví.
ad 4) - šlo mi o to, aby nějaká utilitka po nahození systému ho zase jen skryla... nějaký lehkých skriptík... Varianta s otevíráním do nových neexistujících ploch mi příjde jak až zbytečně komplikovaná :-)
To Anonymní uživatel :
ad 4) - šlo mi o to, aby nějaká utilitka po nahození systému ho zase jen skryla... nějaký lehkých skriptík... Varianta s otevíráním do nových neexistujících ploch mi příjde jak až zbytečně komplikovaná :-)
nemohl by nastat problém v tom, že ten panel jde tím tvým způsobem lehko skrýt pomocí myši ale pomocí programového kódu už to bude těžší??....možná se pletu
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Přehrávač v hlavním panelu - jako u WMP — založil Tokan
Blikání ikony běžící aplikace na hlavním panelu v D XE2 — založil Borisek
Znovuvytvoření panelu — založil Tomáš
Form v panelu - CF3.5 — založil Pawl
Minimalizace ikony do hl. panelu — založil inFx