zdravim. jak vite podavaj se prihlasky na stredni SPšE Ječná a potrebuju se vás zeptat na dve veci.
1)Máte nekdo zkusenosti nebo primo chodite na tuhle školu
2)kdo z vás tam jde??
jen tak orientačne se ptám
Fórum › Offtopic
Skola
V devitce(pred 5 rokama) jsem se rozhodoval mezi touhle skolou a "SPŠE, V Úžlabině 320, Praha 10". Nevim proc, ale vzpominam si ze se v ty dobe rikalo ze Jecna je skola "nic moc". Ja osobne jsem si vybral "uzlabinu" a nelituju toho.
uzlabinu sem taky vybiral. Problem je muj zdravotni stav (12 operaci zazivaciho traktu, ledvin a stítné žlázy). Na uzlabine mi rekli ze me nechtej kvuli totuto stavu. Na jecne maj nekolik podobne handicepovanejch a tak je to idealni.
To D-Fox : Tak to tě zdravím kolego ze žlabu" :-D Letos tuhle školu (doufam) opouštím a taky nelituji toho že sem se rozhodl jít zrovna sem, až na věčný problém s jednou nejmenovanou profesorkou je vše ok ;-)
To D-Fox : Uhodl jsi naprosto vše. I profesoku i mj obor i profesora :-D S LS mám problémy velice osobní a to tak hluboké, že až budu držet v ruce maturitní vysvědčení tak za ní pudu do hodiny a přede všema jí všechno od plic řeknu :-D a Kazstura je borec, Jeho hlášky nemaj chybu :-D
Předem se omlouvám, vím, že to sem příliš nepatří, ale nechtěl jsem zakládat nový topic o škole, když už tu jeden je. Mám jen jednu otázku, neví někdo, jestli je někde v Ústeckém kraji vysoká škola zaměřená na programování? Momentálně studuju Resslovku, což je jedna z nejtěžších středních v Ústí, tak snad by neměl být problém se znalostmi :-) Jen ještě nějakou najít
To Andriel : myslim ze z tve otazky neplynulo, ze nemuzes jit do Prahy... ale to nevadi, stejne pojd na matfyz! zadny duvod neni dosti padny aby ti zabranil jit na matfyz! ale kdyz jsme u toho, tak jsem nalezl trebas tento purkynovic institut v usti http://sci.ujep.cz/index.php?stranka=2--kolo-bakalarske-obory-prehled-oteviranych-oboru, kde se jakasi informatika vyskytuje. tusim, ze googlit jsi asi zkousel a pidis se spise po osobnich zkusenostech - odpovedi ti budiz absence nejakych odpovedi...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Střední Škola-Elektro škola — založil Akero
Vysoka skola — založil Cross
Škola a programování — založil kocourOggy
Moderátoři diskuze