Cau mam problem
V vb6 jsem si udelal program a chtel jsem ho ulozit jako .exe jenze to nejak nejde...
File- Make project1 .exe je sede neklikatelne nevite co s tim ?
Fórum › Visual Basic
Ulozit jako .exe
a nedá se někde stáhnout ?
Quiark napsal:
Legálně asi ne. Nicméně pokud bys přešel na VB.NET, tak Express edice je legálně zadarmo.
díky ...moc jdu se podívat po tom oficiálním webu
Quiark napsal:
Legálně asi ne. Nicméně pokud bys přešel na VB.NET, tak Express edice je legálně zadarmo.
díky ...moc jdu se podívat po tom oficiálním webu
nic nemuzu najit nemas odkaz pls ?
http://www.microsoft.com/Express/VB/
Je třeba počítat s tím, že přechod na VB.NET nemusí být úplně bez změny kódu, některé věci se změnily a bude možná potřeba kód podle toho trochu upravit.
aha.... nj ja nevim .... tak nakonec skusim si nejak poradit sam diky za snahu ale radeji zustanu u vb
Existuje i nelicencovana verze (kolem 8mB)
Snad to pomuze
pri spusteni vb6.exe ti vyleti po-pup okno a dej prvni Reg Key (bla bla) a potvrd OK nasledne spust tlacitkem Run VB6
spustis project a das vytvorit exe...tod vse...teda jestli :)
Chlapy jakej je rozdíl mezi verzí VB6 Portable (4mb) a VB6 Enterprise Edition (1,5 GB) mam o boje dvoje ale příjde mi to stejne kruci ! :( jinak to exe taky neumim vytvořit :(
Protože neumim jiný jazyk (krom HTML/CSS to nepočítám) a chci se naučit základy programování ... na VB6 sem si našel knihu v PDF + tady serial ... pokud vis o nejakym good serialu na VB.net nebo PDF knize tak mi řekni a budu se klidne ucit ale todle mi prijde jako dobry kdybych se naucil VB6 ... jinak zpet k tematu, nerekli by jste mi tedy ten rozdil (co mam v enterprise za vyhody atak) a hlavne to exe jak vyttvořim :(
Zdravím, chlapci poradily by jste mi s tou tvorbou .exe souboru ve VB projektu ? Udělal jsem program a potřebuju to :( Google mne vyplivl samé navody na VB ale tam to neni popsáno vubec :( Prosím
Když VB6 nemám, tak ti porádím leda přechod na VB.NET nebo toto video http://www.youtube.com/watch?v=FEasjsPBYnk. Když tak dej vědět, jestli je to ono :smile1: .
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Photoshop cs5 nelze uložit ani uložit jako... — založil ROCA
Negungující uložit jako... — založil Francimour
Neviem jak ulozit subor do exe — založil Xrox
Spouštění *.exe souboru jako uživatel "systém" — založil Wolfik009
Do integeru jde uložit xd — založil SvvimX