Já osobně KIIV a Cura.
Fórum › Offtopic
Koho tady na fóru si nejvíce vážíte?
Tak to vám udělám brzy radost ;) Nechte se překvapit.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Uznávám zde jen pár lidí... Uznávám lidi, o kterých vím, že jejich myšlení a schopnosti daleko přesahují mé a které bych se v některých věcech neostýchal nazvat i vzorem. Jmenovitě KIIV, kterýžto se mi prokázal, jako člověk s velkými zkušenostmi a zcela jistě ještě Quiark, kterého dost respektuji také za jeho zkušenosti a občas poměrně ostrým stylem pomáhání.
Lidé, kteří jsou mi sympatičtí, to bude jmenovitě třeba výše zmíněný yaqwsx, Chrasty, dannyk, zakladatel topicu Yetty a jistě predátor, který mi zrovna dnes nabídl pomoc a vůči kterému cítím vděčnost (berte to jako poděkování ve stylu reklam na nově). U těchto lidí nechci říct, že by mi neprokázali zkušenosti, či znalosti, ale nevzhlížel bych k nim jako k autoritám, spíše jako k někomu, kdo toho prostě ví více, než já a kterého bych pozval na zrzka :-) (pozor, neplést se zrzkou).
Pak jsou zde lidé, vůči kterým nemám pozitivní, ani negativní emoce. To jsou lidi, kteří třeba navštěvují jiné sekce, než já, popř. u kterých jsem si neudělal názor.
Inu a nakonec jsou zde nesympatičtí lidé, které snad ani nebudu jmenovat. Jsou mi nesympatičtí buďto pro své hloupé dotazy (neříkám, že já jsem žádné hloupé neměl, ale to s tím nemá co dělat), pro to, jak se chovají, nebo prostě pro to, co udělali v konkrétní situaci. Takové, které si vybavím z patra, tak to jsou jen dva a to proto, že jsou oba v tomhle topicu.
Je možné, že jsem někoho nevyjmenoval. Pokud si vzpomenu, doplním. Koneckonců, koho zajímá, co si myslím já :-)
Já si tady vážím snad každého, kdo se dokáže inteligentně zeptat a neptá se na každou kravinu. Ty co mi byli vyloženě nesympatičtí za dobu mého působení tady bych spočítal na prstech jedné ruky.
Za těch pár let se tu nashromáždilo lidí, kolegů, pracovníků, přátel... Geon, Curo, Pyndy, Sunmay, Blujacker, durmitor, DeaLer, xHire, frosty...
Je mi jasné, že mnoho lidí neznáte...ale já nezapomínám :)
A také si važím CuroBota :)
No, Mirkosofta a Laacy z fóru Pascal (neznám nikoho, kdo by o tom tolik věděl) a pak DeaLera :-)
Mega.Lama napsal:
To jadus. : ...hlavne o Dirty Jobs ?...nebo Prototype this?...Ultimate survival ?...=D
Dirty Jobs - legendarni zaber moderatora s rukou v kravskym zadku
Ultimate survival - Vetsinou je ukazka kde chlapek schramstne nejakou slizkou potvoru s ktere po konzumaci vytece "slyzke cosi"
Nj kabelovka je kabelovka :smile1:
Tak docela si vážím chytrých lidí, kteří se v programování dost vyznaj :o) (KIIV, Bukaj, DeaLer, případně Blujacker, nebo Geona pokud více zavzpomínám). Taky na CommanderaZ mám docela pěkný vzpomínky, když jsem na programujte.com docházel častěji. A pak ještě jednoho, který má čtyři písmena a začíná na 'C'. Jen hádejte!
Určitě jsem na někoho zapomněl. A možná, vzhledem k tomu že jsem aktivní na třech fórech, bych dodal někoho, kdo sem nepatří:)
To D-Fox : ...a prototype this?...také šialené prototypy...trošku aj o programovaní ale tj. mechatronika...
Ale ešte sú dobrí chlapíci menom "Deathliest Catch"...jak na aljaške lovia kraby...taká...bááárdzo nebezpečná práca...
Vážim si všech, jenž nemám důvod si nevážit :). Je tu spousta lidí, která toho ví víc než já a dokáže poradit. Jmenovat nikoho nechci, protože bych určitě na někoho zapomněl, takže to spíš řeknu obráceně. Abych si někoho tady na fóru nevážil, musel by spamovat, napadat lidi nebo psát w místo v (a podobné věci).
Jmenovat primo nechci, ale vazim si opravdu kazdeho, kdo poskytne komukoliv jakoukoliv radu.I kdyz ji treba nepouziju,tak se clovek vzdy pouci a nikdy nevi,kdy ji bude potrebovat.
To Bald3rr : Wseeechniiiiiiiiiiiiiiiii waaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssssssssssss milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu *MUCK*
:-D
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
PyInstaller 1.3 je tady! — založil Dany
Jsme tady pro zkušené Java Developery — založil Dina Hájková
Co nejvíce letí na Desktopu? — založil Matěj Andrle
Akinator - uhádne, na koho myslíš — založil Tocimanko