Mam jeden problem, chcem sa naucit zaklad mono gtk#, ale na internete neviem najst ziaden tutorial. Bol by som rad ak by sa tu niekto taky nasiel, co by mi vytvoril MONO C# GTK (glade) textovy editor, poslal ho sem. Jednduchy load, save, copy, paste,... len zakldne veci. Viem ze to nebude problem pre toho kto pozna jazyk, ale ja ho nepoznam, z projektu by som uz pochopil.
Fórum › .NET
C# GTK Textovy editor
To Miro1701 : Pokud na nějaké ne-začátečnické úrovni ovládáš C# a .NET, tak to nebude problém. Musíš si jen nastudovat jiný API. Pokud hledáš ukázkový projekty, tak zkus Sourcefroge, pár jednoduchých aplikací pro Mono/GTK# se tam najde.
problem je v tom ze ja neviem ani jedno ani druhe ale uz sa mi podarilo otvorit subor :D, nasiel som dobru stranku http://www.csharp-examples.net/examples/
uz mam urobene ulozenie, ale ak je text kratsi ako predchadzajuci, tak mi necha zvysok textu, pouzil som StreamWriter.
EDIT: uz som to urobil, pouzil som FileStream a vytvoril som subor, resp. prepisal
podarilo sa mi nieco vytvorit, ale chcem vybrat cast triedy (Save, Load, premenne text a text path) do novej triedy, a v tedy mi pisalo:
... is required for non static field, ....
Nebol by tu niekto kto bi mi to rozdelil a vysvetlil??
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Tkinter - Textový editor — založil Poky
Primitivní textový editor — založil paul27
Python Tkinter - textovy editor — založil martin klvaňa
Textovy editor pod windows — založil Jakub
Script pro textový editor — založil tečka