Napište každý váš oblíbený školní předmět a také školní předmět,který nenávidíte.Kdo už nejste na škole napište jaký byl váš oblíbený předmět když jste na škole byly.
Fórum › Offtopic
Oblíbený a neoblíbený předmět
oblíbené předměty:INFORMATIKA(jasná věc ta je prostě best) pak Angličtina a Matematika.
neoblíbené předměty:Tělocvik(nenávidím hnusný předmět,uplně zbytečný nemusel by být),no a také nenávidím Dějepis a Přírodopis a z češtiny hlavně Literaturu.
Nemám rád francouzštinu a deskriptivní geometrii (ale než o předmět jde o averzi na učitele/způsob výuky toho předmětu). A rád mám programování, matematiku a angličtinu (tělocvik mě taky baví, když zrovna učitel nevymýšlí hovadiny :D).
To Nefaritus : Já si deskriptivu dal dobrovolně jako kroužek a celkem mě bavila, ale stejně jako u tebe, měl sem rád tu učitelku, což k tomu hodně přispělo.
Informatiku jsem měl i neměl rád. Naše učitelka neuměla rozbalit rar, ale za to se na ni pěkně nadávalo :-) (v rámci mezí). Nenáviděl jsem dějepis, učitelka byla vysazená na letopočty, fuj.
Bavila mě angličtina, protože jsem ji viděl jako užitečný předmět, stejně jako matika. Fyzika mě bavila, když jsem poslouchal učitelku a nemusel se nic učit. Pak už ne :D
(+) IVT
(+) Angličtina
(+) Španělština
(+) Latina
(Neutral) Matika
(Neutral) Fyzika
(-) Biologie
(-) Zeměpis
(-) Dějepis
zvlastne ale ja som nemal rad matematiku, aj ked som ju vedel :smile1:
Moje oblíbené předměty (teoreticky):
IVT, Matematika, Fyzika
Moje neoblébené předměty (teoreticky):
Tělocvik, Biologie, Český jazyk (ne, že bych češitnu neměl rád, ale hodiny jsou prostě nudné)
Moje oblíbené předměty (prakticky):
[seznam]Tělocvik (méme bezvadného učitele, kterému je všechno úplně jedno a je sním sranda....)[/seznam]
[seznam]Chemie (máme úžasnou učitelku, která to umí bezvadně vysvětlit a chemie pro mě není problém)[/seznam]
[seznam]Matematika (oblíbený předmět + skvělý vyučující, no, co dodat a navíc v matice vydím využití v životě)[/seznam]
[seznam]Dějepis (Máme opravdovho nadšence - dějepisem a armádou žije (je dobrovolný hasič, voják, pořádá rekonstrukce bitev, šermuje) a umí dějepis dobře podat. Navíc nebuzeruje na letopočtech a děják díky němu ovládám)[/seznam]
[seznam]Kdysi to býval i Zeměpis (učitel na to nešel metodou "Toto se našprtejte", ale snažil se nás donutit logicky přemýšlet a vše si odvozovat, ale teď s jiným učitelem)[/seznam]
[seznam]Němčina (Máme taky bezvadnou učitelku, která dobře učí)[/seznam]
Moje neoblíbené předměty (prakticky):
[seznam]Fyzika (předmět se mi zamlouvá, ale máme hroznou učitelku, která vůbec nemá respekt, fyziku vůbec neumí, jen čte z učebnice. A i kdy se o fyziku zajímám jen tak, tak toho o fyzice vím víc než ona. A její hodiny jsou jak kocovina - bolí z nich hlava a člověk je hrozně dehydratovanej)[/seznam]
[seznam]IVT (co dodat k výuce IVT v českých školách)[/seznam]
[seznam]Občanská výchova a Zeměpis (Tady za to může učitel. Jednak neumí naučit, hodiny jsou nuda a taky se mi prostě nezamlouvá)[/seznam]
Musím říct, že jsem chytil velice dobré učitele (alespoň v předmětech, co mě zajímají a fyzika se vyřeší v kvintě - ta učitelka nemá aprobaci na SŠ) a doufám, že všichni vydrží až do maturity
ja nemel rad anglictinu, cestinu a tak...
ale aspon sem slysel o shode prisudku s podmetem
jinak sem nemel moc skolu rad... neskutecne pomaly tempo... malo ve kterem predmete sem se mohl naucit neco, co sem jeste neznal...
samozrejme se omlouvam za to ze prispivam do diskuze, ktera neni urcena pro chlapy co uz po skole jsou ...
Oblíbený předmět? Informační a komunikační technologie... Bohužel máme dvouhodinovku týdně, takže nic moc.
Neoblíbený? Inu, sám nevím... Občas mi vadí matika, či fyzika, občas číslicová technika... Záleží, co mi v tu danou chvíli nejde. Když vše chápu, nemám neoblíbený předmět.
Oblibene: programovani, anglictina, pocitacove site...
Neoblibene: francouzstina, cestina, ucetnictvi, ekonomika, telocvik, vypocetni technika....
Pak mame predmety, ktere mi primo nevadi, ale zalezi na probirane latce... Napr. matematika, ktera me dokaze nadchnout (komplexni cisla, matice atd.), ale zaroven pekne znechutit (cokoliv, kde je potreba rysovat nebo jakkoliv pracovat s telesy)...
+1... nejvic je to znat v odbornych predmetech, kdy ucitel vysvetluje latku pouze v oblasti zakladnich pojmu tak, aby se to ti "slabsi" mohli naucit zpameti a nasledne aplikovat... obcas v hodinach programovani zasnu na co jsou schopni se spoluzaci zeptat popripade i napsat...jinak sem nemel moc skolu rad... neskutecne pomaly tempo... malo ve kterem predmete sem se mohl naucit neco, co sem jeste neznal...
+ programovani atd, zaklady prava, zaklady ekonomiky(meli jsme super ucitele) a par dalsich
- LOGIKA, a momentalne statistika.
Oblíbené předměty:
Informatika: většinou mě baví a pak máme super profesora
Angličtina
Zeměpis: super profesor
Matika: jde mi, a tak mě i baví :))
Španělština
Neoblíbené předměty:
Čeština: nebaví mě a učení se věcí typu příklonky, předklonky, určování typu vedlejších vět mi přijde zbytečné
Biologie: profesorka mi moc nesedla
Zbytek předmětů mě baví, když mi jde...
Já jsem třeba neměl moc rád němčinu. A teď se ji musím tak nějak rychle doučit, protože chci jet do německy mluvící země studovat. Taky mě zpočátku nebavilo psaní slohů a gramatika, ale teď se mi to hodilo v předmětu Základy odborného stylu (= odfiltrujeme lidi, kteří by stejně nebyli schopní napsat bakalářku na úrovni) a při jakémkoliv dalším vyjadřování. Tělocvik mi taky tak úplně nevyhovoval, ale časem jsem přišel na to, že je potřeba aspoň trochu cvičit nebo se hýbat, aby se člověku to tělo nerozsypalo.
A ještě vyjádření ke gramatickému rozboru vět (druhy vět a vztahy) - co když pak budete chtít dělat trochu do AI, kam už docela dost zasahuje i zpracování přirozeného jazyka? ;)
+ anglictina
Ostatni nestoji zarec z ruznych duvodu, ucitel, zamereni, atp.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Aukro API nechce přidat předmět - opakované exeptions — založil Franceq
ActiveX popup menu - nahrazeni jinym.. — založil Bimbo
Keil C compiler AVR — založil zdenek dusatko
Implementace dvojice agentů (klient - server) — založil LorD_OniX
Chyba Apache serveru při pracování s phpminadmin — založil Lighter