I když na programujte.com už nechodím tak často, jak jsem chodíval, tak sem pošlu jeden tip. Nevím, jestli někdo zná freehosting 000webhost.com, ale po dvou měsících používání jsem s ním spokojený. I když jsem nějak nerozjížděl něco velkého, ale zakládám tam subdomény víceméně na test před ostrým provozem, kde dávám přednost českým hostingům. Protože jsem na programujte.com o tom nenašel ani zmínku, tak se vás optám: Jak se vám líbí, jak jste s ním spokojení? Případně jak působí na ty, kteří tam nejsou? Doufám, že jsem někomu dal dobrý tip, který někdy využije. Napsal jsem o tom článek na svém webu:
http://www.wecko.net/clanky/4/130_000webhost-zahranicni-freehosting
Nechci dělat nic jako reklamu, jen mě zajímá, jestli to někdo využívá, případně se od zkušenějších poučit, ostatním dát tip... Protože mě připadá zvláštní, že má tak dobré podmínky a není o tom tady ani slovo :)
Fórum › Offtopic
000webhost, kdo zná? :)
Hlavně mě překvapilo:
PHP5 a MySQL5: allow_url_fopen ON, safe_mode OFF
PHP: Neomezené sockety, curl i mail(), GD knihovna a streamování videí.
proto to je skvělý free testovací hosting, na málo freehostech vypínají safemode...
Tak v komentářích na wecko.net první stížnost, a to na pomalost, tak uvidíme...
A... jeste jeda vec... Ve clanku na W jsem na to zapomnel zamerne, ovsem tady bych jeste k tomu rekl, ze je tady referal system... mam $5 za kazdeho, kdo se zaregistruje pod odkazem na registraci na wecko.net... nedelam to nejak pro penize, referencni odkaz je tam vesmes proto, ze nechci aby ty penize bez uzitku nepropadly... je to na vas, jestli se registrujete pod mym linkem:)
znam, bude to uz rocni zkusenost.
nic moc. na evropu velmi pomala odezva - zvlaste ftp. Stale ho to odpojuje (mozna jde nastavit nejaky autorefresh - nemam cas vymyslet); jinak casto problemy s db. obcas chodi hloupe maily ze pretezuju db sql show databases - pritom to nepouzivam, a je to jenom kvuli tomu, ze obcas lezu do phpmyadmina. Sql tunel se mi nepodarilo rozchodit. Na druhou stranu podporuje htaccess, a plno dalsich veci, ktery se proste jinde zdarma jen tak nenajdou. Podpora je celkem ochotna, ale musi se na ne polopate.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kdo mi pomůže — založil Hugo
Kdo zvládne nemožné — založil BoBy
Moderátoři diskuze