Dobry den,
uvital by som tutorial na vytvorenie maleho cms kde bude len nejake menu ako ho vygenerovat
a potom nejaky navod na vytvorenie modulov a ako ich pripajat.
Som zaciatocnik v PHP robim v nom iba 2 mesiace cize mne by vyhovovalo a urcite aj vela ludom nejaky tutorial kde to bude napisne jednoducho a zrozumitelne.
Ďakujem za odpoveď.
Fórum › PHP
Tutorial CMS
No, jestli delas s PHP teprve dva mesice, mel by ses asi poradne ucit, nez zacnes delat neco opravdu velkeho. Dva mesice je pomerne kratka doba, pokud nemas zkusenosti s nejakym jinym programovacim jazykem.
Jestli chces ale "zaklady" CMS, tak poradne zalistuj v PHP, uz to tady kdysi kdosi psal, nebo bez na builder.cz , kde maji na vyvoj CMS napsany tutorial.
mienkofax napsal:
Dobry den,
uvital by som tutorial na vytvorenie maleho cms kde bude len nejake menu ako ho vygenerovat
a potom nejaky navod na vytvorenie modulov a ako ich pripajat.
Som zaciatocnik v PHP robim v nom iba 2 mesiace cize mne by vyhovovalo a urcite aj vela ludom nejaky tutorial kde to bude napisne jednoducho a zrozumitelne.
Ďakujem za odpoveď.
no ja programujem 2.5 roka mam 14 rokov ale na nieco take by som si zrejme netrufol
dufam, ze anglictina nerobi problem
http://css-tricks.com/php-for-beginners-building-your-first-simple-cms/
To 7raul : K tomu bych řekl, že nezáleží na tom jak dlouho děláš onen jazyk, ale na tom jak dokážeš přemejšlet a rychle "zpracovávat data" v hlavě.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Implementácia CMS — založil Anonymní uživatel
CMS leaguege — založil michal
Design CMS — založil Zelenáč
Moderátoři diskuze