Mohl bych se prosím zeptat, když mám obrázek, zvuk nebo jakýkoliv soubor integrovaný v OLE objektu, tak jak provést zmáčknutím tlačítka to, aby se ten soubor v OLE zkopíroval na disk na adresu, která je zadána v programu. Děkuji moc za odpověď, promiňte mi za hloupý dotaz.
Díky, mějte se
Fórum › Visual Basic
Ještě jeden blbý dotaz, prosím (OLE)
O tomhle dotazu si mysl?m prav? opak vůbec nen? hloup?. pr?v? naopak m? docela zaujal, p?esto ?e s objekty OLE se tak?ka nedost?v?m do styku.
Chvilku jsem na toto t?ma n?co pohled?val ale zat?m marn? nevím zda je n?co takov?ho mo?n?. Ned? se to n?jak obej?t. K ?emu vůbec n?co takov?ho pot?ebuje? ??, A vlastn? pokud je objekt s n?jak?m souborem propojen nesta?ila by jeho adresa ??
To bude asi problém protože OLE objekt neobsahuje klasické binární data ale nějaký balast navíc,například pokud přes OLE vložíte do tabulky obrázek a následně ho getchunkem načtete neodpovídá soubor původnímu,ole si k němu něco přibalil.Otázkou zůstává zda vůbec OLE kontejnery používat, já osobně je nepoužívám NIKDY!!!!!
nemusis, (uz vonkoncom nie v titulku) pouzivat hesla ako : "este jeden bylby dotaz, ...." forum je na to, aby pomahalo ?:ms_0011:, tak radsej mu daj konktretnejsi nazov: "OLE - kopirovanie" neber to v zlom OK? ?
http://jakub.lajmon.name
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Blbý dotaz II — založil Peťan
Blbý dotaz ... — založil homelin
Jeden mysql dotaz — založil Apik
Nefungující background img v IE a jeden dotaz k pozicování — založil Michalek