Jaký je váš názor na facebook?! Jste tam? :)
PS: Žádnou skupinu "programujte fan" jsem tam nenašel.. ;)
Fórum › Offtopic
Facebook a programujte !?
nemam rad facebook ani jemu podobne socialni sluzby... taktez nemam potrebu psat co zrovna mam k veceri, zda mam pravidelnou stolici nebo ze se chystam s prateli na pivko... tim jsem ti asi odpovedel i na druhou otazku co? :))
EDIT: 666, uzivatele s hexakosioihexekontahexafobii nereagujte... :))
Obecně nemám rád podobné služby, zastávám stejný název jako Earl Cash. Nadruhou stranu kloubok dolu před reklamou, kterou musel facebook vynaložit. Tu poklonu sklánim, protože před půl (možná i míň) u nás ve třídě nikdo nevěděl, co je to facebook, k dnešnímu datu bych si tipl, že je tam tak 30/34 lidí.
No tak to právě není, facebook prakticky žádnou reklamu neměl, pomohl mu hlavně lavinový efekt - kamarádi si o něm navzájem řeknou, ti pak řeknou svým kamarádům, ti zase svým kamarádům no a jelikož sociální vztahy tvoří spojitý graf přes celou Zemi, brzo bude mít fb několik miliard uživatelů :)
Facebook mi připadá jako věc, která zobe všechen zbývající čas, kterého ani nyní nemám dost na to, abych tam byl aktivní vícekrát než jednou denně. Jinak by to nemuselo být až tak špatné, popřemýšlím, ale nemám skoro čas udržovat ani vlastní blog * wecko.net.
Facebook je vpoho. Ale ty dementní statusy typu "Vařím si brambory na oběd" taky nemusím. Nevím koho takové bullshity zajímají... Jinak to je dobré být v kontaktu s lidmi, se kterýma se osobně setkat nemůžeš...
Měl jsem ho tak rok, před nedávnem jsem ho zrušil (mimochodem, když už nic, zkuste si vytvořit účet, přidat pár přátel a pak ho zrušit. Jak facebook útočí na city, to snad ani není hezky).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Like facebook — založil jávíte
Moderátoři diskuze