Dobrý den,
chtěl bych se dozvědět nějakou teorii o online hrách ve flashi. AS ovládám celkem slušně a chtěl bych si zkusit nějakou malou hříčku, která by byla pro více hráčů a více počítačích pomocí sítě internetu. Asi to nebude lehké ale nějak se začít musí. A tak bych se chtěl zeptat, jak by se dal zařídit nějaký server a hosting pro něj. Potřeboval bych aby bylo vše zdarma. Nemusí to být ale zase server pro 200 klientů nýbrž stačí třeba jen 5. Ale zase by to mělo být zdarma. Našel jsem perfektní tutoriály kde je jak se k socketovému serveru připojit a odeslat data, to bych zvládl. Ale teď si nevím rady s tím hostingem.Předpokládám že socketové servery můžou běžet na mém počítači, ale to bych musel mít pořád zapnutý počítač a na to nemám prostředky. Tak bych potřeboval nějaký hosting který by byl zdarma. Nebo jakoukoli možnost, která by řešila to že bych nemusel mýt pořád zapnutí Pc. Přemýšlel jsem a třeba takoví chat by šel udělat pomocí odesílání dat do webové databáze, ale já bych potřeboval hru. Mno zkuste mi nějak prosím poradit. Děkuji...
Fórum › Flash
Serverová technologie pro falsh.
hmm tak to tak trochu pochybuju ze by si to sam udelal ale jak pises nejak se zacit musi tak zacni nejakou mini hrou kterou si nekdo stahne nebo zahraje na netu a ne neco s registraci
Staci hladat "socket server" + PHP (alebo C++, alebo v com to chces robit) + flash
Ja som to tiez robil, spravil som PHP socket server a taku mini-hru vo flashi AS2, nebolo to az take komplikovane, vygoohlit sa da strasne vela materialov k tomu, staci sa len trosku posnazit a nie cakat ze ti to kazdy da jak na tanieri :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 2 hosté
Podobná vlákna
Certifkáty pro webové technologie — založil MaxDJs
Serverová aplikace — založil API
Serverová aplikace — založil Kaktus1239
Použitá technologie — založil werixon