Tak vcera byl odvysilan novy dil devate rady Cerveneho Trpaslika(dneska vyjde dalsi).. rozhodl jsem se, ze se na nej nepodivam, dokud nevyjdou titulky. Takze kdyby na ne nekdo narazil.... Doufam ze se tady nerozjede warez s linkama na rapid :).. Tohle tema sem zalozil jen kvuli postrehum ohledne novych dilu. Ja teda zatim vim jen, ze se pribeh bude odehravat na zemi a ze pribude nova postava zenskeho hologramu :P
Fórum › Offtopic
Red Dwarf - 9. serie
Jéé, já na to úplně zapomněl... hned se jdu dívat:-)
Suché. Chybí mi tam smích na pozadí. Nevím, jestli to tak bylo i dřív, ale teď mě silně irituje styl řeči kocoura (ala americký "gangsta nigga") a Rimmera (ala rodilý angličan). Vtipy zajímavé, ale na původního RD to rozhodně nemá. Ohromná škoda, že se z RD stal lehce nadprůměrný seriál.
To Balaam : Souhlas, zrovna jsem to zkouknul. A scéna ke konci dílu v laboratoři vypadala jak z CSI :D
huráááá huráá konečne.. teraz len keby mi to prelozili do sk.. :smile6:
Já jsem vskutku spokojen :-)Je to přesně ten červený trpaslík na kterého jsem zvyklý PLUS absence smíchu a digitální efekty na úrovni. Je třeba si uvědomit že o Červeném Trpaslíku se říkalo že český dabing je lepší než originál. To co z tohoto "polotovaru" udělá červeného trpaslíka jak ho známe je právě dabing. Bojím se ale že teď už se nedělá dabing v takové kvalitě jako dřív, zbývá jen doufat.
Jdu stahovat druhý díl:)
No tak ja sem celkem spokojenej(beru to z rezervou.. je to preci jen prvni dil). Po prvnich peti minutach to sice tak dobre nevypadalo, ale od doby kdy se vratil kryton z dovoleny se to vyrazne zlepsilo :)
To Balaam : nerek bych ze kocour mluvi jinak... v originale sem videl RD tak 10x a pripada mi stejnej.
Jinak nevim proc ale ta nova postava mi prisla zatim trochu nevyrazna (trochu mi vadi ten jeji ruskej prizvuk ala postavy hologramů z dilu "Holoship".. doufam ze se ho po case zbavi..:) ).
PS: jsme sice v roce 09 kdy se hodne veci dela pocitacove.. ale robiky bych radeji videl neanimovane :smile10:
Hlavně ty animace v 9. sérii RD vypadají jak 2-3 roky staré... Technické zpracování je hrozné na to, že je to nový seriál. U starého RD se to dá pochopit vzhledem k době, v jaké byl vytvořen.
To Zuben : Nerek bych ze cesky dabing je lepsi.. Ja osobne to nerozlisuju... Vetsinou to byva u lidi tak, ze se jim vic libi to zneni, ktere videly jako prvni. I u me to tak obcas je.... Ja videl nejdrive mnohokrat RD v cz dabingu.. pak kdyz sem si to poprve pustil v originale, tak mi to vubec nevadilo.. Ted jsem zvykly na oba a po shlednuti vsech serii to vzdy stridam tak 50/50 :).
No jako vydel sem vsechny 3 dily Back To Earth a bojim se ze je to jako konec s touto radou, ae osobne doufam ze to tak neni no uvidim jinak mi to prijde dobry ae ten cesky dabing tomu daval smrnc,ae i anglickej je v pohode, no doufam ze bude mit aspon 8 dilu jako predchozi a neco sem slysel o filmu
jo fil bude bude se jmenovat " Zpátky na Zem" nake info tady :) http://www.cervenytrpaslik.cz/
To D-Fox : nevim jetstli to nadabujou ale byl bych rád kdyby se natočily další. Škoda že Red Dwarf Back to earth jsou jenom tři díly :( ale příběh to má dobrý.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Začala 3.série IT Crowd! — založil MZetko
Serie tlacitek v Tkinter — založil maral
Node-red — založil Borisek
Wrigley's Big Red — založil tommz9
Moderátoři diskuze