Zdravím,
Používám Visual C++ 2008 mám projekt WIndows Form Application, na formuláři je jedno tlačítko. Zajímá mě jak se kód vykonává jestli i zde existuje něco jako smyčka zpráv která zpracovává veškeré stisknutí tlačítek apodobně. Zkoušel jsem program odkrokovat pomocí Step Into. Program začne ve funkci main pak zavolá funkci Form, načtou se komponenty, ale tím odrokování končí. Objeví se formulář, ale po stisku tlačítka krokování nepokračuje přesto, že je v něm kód. Jak se tedy kód zpracovává, chtěl bych napsat vývojový diagram. Pokud tady ale žádná smyčka zpráv není, byla by asi chyba něco takového psát. Díky za jakoukoliv odpověď.
Fórum › .NET
Vývojový diagram Visual C++ 2008
Smyčka zpráv tam určitě je, je to celé založené na WinAPI, takže v základu je to stejné. Můžeš si stáhnout Reflector a s ním si otevřít knihovny .NETu a tam s to s jistým úsilím najdeš. A vlastně ono už jde stáhnout i zdrojáky .NETu přímo od M$ (jen pro účely debugování), někde na to prej je ve VS2008 funkce.
ta "smyčka" je skryta. Už MFC sa snažilo odbremeniť vývojara od spracovania "všetkého". Mne na obsluhu WinForms ešte netrebalo zaoberať sa tym nekonečnym cyklom. To či ti to treba do diagramu už vieš len ty :)
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 41 hostů
Podobná vlákna
Vyvojovy diagram ve visual studiu — založil honza
Vývojový diagram — založil tomis2
Vývojový diagram — založil Beči
Vývojový diagram — založil Daidalos
Vývojový diagram — založil Adam9815
Moderátoři diskuze