Ahoj.
Dokončil som zopár záverečných úprav a myslím, že by mohlo byť už všetko okej. Predtým, než sa zameriam na obsah sa chcem spýtať vás, čo by ste na webe zmenili, zlepšili, pridali, aby mal povedzme taký bežný návštevník/stály čitateľ väčší komfort pri používaní serveru. Viac očí viac vidí (česť výnimkám), budem vďačný za akúkoľvek kritiku. Keď bude web hotový po technickej stránke, môžem sa zamerať na obsahovú (ako ste si možno niektorí všimli, pred časom som zháňal redaktorov, zopár dobrovoľníkov sa našlo, za čo im veľmi ďakujem, no voľné miesta stále mám :).
Url serveru Vedátor.net: http://vedator.net
Ďakujem vám za inšpiráciu a nové myšlienky!
EDIT: Hm, menší problém so zobrazovaním grafiky opravený. Web znovu plne funkčný.
Fórum › Offtopic
Vedátor.net - zhodnotenie webu, prístupnosť, použiteľnosť, SEO
chybi mi logo, prihlasovaci box nahore mi do toho moc nezapada, jeste by to chtelo trosku vychytat. samozrejme treba redaktory a kupy clanku. na homepage by to chtelo jeste videt autora. udelal bych vetsi mezeru mezi obahem a pravym sloupcem. jinak ta hlavicka je vyslovene nedodelana - chce to to logo a jeste trochu doupravovat.
Já jsem kdysi pracoval na podobném projektu a vím, že kromě po vědecké stránce správném a poutavém obsahu je důležitá i grafická stránka. Tzn. logo a pod. Dále není špatné mít u toho i diskuzní fórum.
Díky phpbB to už dnes není, takový problém (já ho tenkrát s kamarádem programoval v PHP a začínali jsme s čistým notepadem :) ).
Přeju hodně trpělivosti a elánu do další práce a
PS: Zatím to nevypadá špatně a když nepolevíš a budeš na tom dělat, tak z toho bude špičková záležitost.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Vedátor.net - server o vede, technike a všetkom možnom zo sveta — založil Tocimanko
Dělejte SEO vlastními silami a zvýšite návštěvnost webu — založil venca_kv
ASP.NET - VB.NET - Zákaz kopírování webu, Context menu — založil Standa
Lokalizace asp.net webu — založil Misiak
Založeny vlastneho webu asp net — založil juuj
Moderátoři diskuze