Zdravim,
uz velmi dlho sa deje vyssie popisany problem: jednoducho ked niekto zavola a niekto to dvihne, presne v tej sekunde mi padne net asi na minutku. dalej naskoci a padne opat presne vtedy, ked sa polozi... divne nie?
radili mi uz aj to, ze je to v zapojeni splittera, avsak mam ho zapojeny ako ma byt, podlam schemy. neviem ci to nebude treba nastavit v nastaveniach routra ale neviem....
dlho som na tomto fore uz nebol, avsak som si nevedel rady tak som sem nakoniec napisal...
ma niekto nejaky navrh?? diky
Fórum › Sítě
Niekto zavola na pevnu a net padne
urcite neexistuje nieco, co by som zvladol aj sam??
no ja som mal podobny problem s dsl linkou, ale mne sa to castejsie stavalo ked niekto otvoril ladnicku ;) mame telefon na ladnicke a kabel do izby ide pod parketamy... a ono vzdy ked tade niekto presiel alebo zdvihol telefon tak ma vedelo odpojit z netu....
Plne chapem tvoje rozhorcenie ;)
vyriesil som to tak ze som kabel pevnejsie upevnil, takisto aj splitter...
je to uplne netechnicke riesenie :D ale u mna pomohlo ;)
vse je spusobeno elektromag impulzama. Kdyz se zvedne telefon odjisti se pojista a zareaguje na to elektrickym impulzem ktery se prenese treba na ten kabel a vyvola zmatek, jelikoz to vypada jako by tam byla jedna 1 vice a pri polozeni zase o jednu 0 vic. Stejne tak lednicka ve ktere se spina svetlo. Vyresi se to bud presunutim toho predmetu by melo pomoc. Casto se tohle stavalo v letadlech kdyz byl spatne odstinene a rozhazovalo jim to pristroje.
Nebo ten kabel proste obal alobalem.
To jadus. : fuuuha,el.mag. impulzy... tak tymto si ma dorazil :D:D. ale ktory kabel presne mam obalit??
estektomu, ja mam doma dva telefony na jednej linke, a rozmyslal som co aj v tom nemoze byt nejaky ten preoblem...
totizto jeden telefon je dole, druhy je na hornom poschodi, a na ten druhy je phone pripojeny...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Niekto niečo mazal...:) — založil Dodiq
Robí niekto v Dreamweaveri? — založil song
Metoda se zavolá sama od sebe. — založil martin
Mate niekto skusenosti s JCIFS — založil vlado0991
Dokaze niekto vyriesit toto? — založil Rado