Hledám někoho, kdo by měl zájem a čas, jen tak pro zábavu a zadarmo, zkusit sestavit redakční systém v ASP.NET. Nejsou zde pochopitelně žádná časová omezení, prostě jak to půjde, tak to půjde. Mám víceméně rozhodnuto, že by to měl být systém pro blog, pokud bude mít spolupracovník zájem, můžeme udělat i portálovou verzi. Jinak mám pár věcí ohledně toho systému navržených, hlavně databázovou strukturu a "co to vlastně bude umět", tudíž z větší části by se systém teprve navrhoval. Případný zájemce, který by si chtěl jen tak pohrát a získat zkušenosti, nechť mi napíše na ICQ. Těším se na spolupráci :-)
Fórum › Inzerce
CMS v ASP.NET, C# - spolupráce
Můžem se domluvit :) ale pracovat bych začal až za 14dní, maturita je přednější:)
Těší mě, že má někdo zájem :) A s těmi 14 dny souhlasím - taky mám jeden projektík, co potřebuje dorazit. Preferoval byste (nebo můžu tykat?) komunikaci po ICQ/MSN nebo po mailu?
prosim vas nwm kam to napsat nove tema se mi zakladat nechce tak to pisu sem c++ jakstaks zvladam a chtel bych aspon mit prestavu co se mam ucit za jazyk v kterem se delaji casto hry a jak tu vsichni pisou ze schanej programatory tak abych pak mohl byt i ten clovek co jim napise a rekne ze jim to udela tak prosim o radu
To Datlik : Nevím, jestli je tohle nejvhodnější sekce, ale C++ je na hry hodně používané. Nemysli si, že po týdnu učení budeš moct dělat hry, abys pak nebyl zklamaný. Dej si spíš nějaké dosažitelnější cíle, než mega-super-cool obrovské 3D hry typu Crysis. Podle stylu vyjádřování si troufám hádat, že přesně takové plány máš. Nebrat osobně:)
No někde hluboku ve mě určitě,ale sem smířenej , že to sám nedokážu.Když to teď po sobě čtu vidím to taky ale to je teď jedno.Ale vracím se znovu k otázce co za jazyk se učit?Kterým se daj tvořit právě ty hry(zase to vypadá že chci hru co?)nebo programy a ne jen konzole.Jěžiš ty háčky,čárky jsou těžký.
To Datlik : koukni na http://newwiki.ceske-hry.cz/%C3%9Avod_do_tvorby_her
To Datlik : Hry a okénkové aplikace můžeš dělat téměř v čemkoliv - C++, C#, Java, Python, ... Když už děláš C++, zůstal bych u něj.
2 Quiark: Zajímavá stránka, taky se na ni mrknu:)
Jo, na grafiku v C++ musíš použít nějakou knihovnu (protože C++ je multiplatformní a běží i na zařízeních, které žádnou grafiku neumí, takže to holt není jeho součást). WinAPI, OpenGL nebo tak něco. Na hry se často používá SDL (vygůgli si to a stáhni). A doporučuju si prostudovat tamten odkaz (+ další stránky na té wiki), zodpověděl jsem tam myslím dost dotazů začátečníků.
To Datlik : Taky že jo. V C++ pro vytvoření okénkové aplikace potřebuješ nějaké knihovny jako třeba Win32 API. Máme o něm i seriál tady na Programujte - http://programujte.com/index.php?rubrika=26-programovani&sekce=84-c-c%20%20&kategorie=129-serial-win32-api
tak to je dost offtopic, ale Datlik. To ze kniha sa zaobera konzolou neber akoze sa ucis nieco ine. Ta konzola ma jednoduchy vstup a vystup. Je idealna na zvladnutie jazyka. Ak začneš s API alebo nebodaj OpenGL a nebudeš vedieť čo su pointery a nebudeš zbehlý v jednoduchej algoritmizácii, nemaš šancu. Ist vsetko zaradom a hlavne vsetkemu chapat. Čo sa tyka c++ neviem, ja som začínal práve s ním, ale neviem či je to najlepšia voľba. Na tvojom mieste začnem s niečim novším a hlavne vyšším. Napríklad ak začne s C#a prestane ťa to baviť, môžeš ho využiť na tvorbu webu (ASP.NET).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Nový ASP.NET Webhosting a ASP.NET Freehosting — založil ASPIFY.com
Hledáme programátora ASP, ASP.NET, MS SQL - Praha — založil Michaela Vorlová
Spoluprace .NET jazyku — založil tobel
Pet project .NET - spoluprace — založil mephi
ASP.NET / ASP.NET MVC — založil Otazka