Zdravím,
ať použiju jakýkoliv e-mailový klient, nikdy mi nejde odesílat pošta přes SMTP server na seznamu (smtp.seznam.cz), přitom POP3 funguje normálně. Všechna nastavení mám dobře, opravdu, VŠECHNA. Nechápu, proč to nejde. Tento problém mám už docela dlouho. Pořádně mi e-mailový klient nejde tak rok. Možná i víc. Věděli byste mi někdo poradit, přápadně říct, kde by mohla být chyba? Mým zaslat, co mi to píše?
Fórum › Offtopic
Problém s SMTP serverem
Frosty napsal:
Zdravím,
ať použiju jakýkoliv e-mailový klient, nikdy mi nejde odesílat poěta přes SMTP server na seznamu (smtp.seznam.cz), přitom POP3 funguje normálně. Všechna nastavení mám dobře, opravdu, VŠECHNA. Nechápu, proč to nejde. Tento problém mám už docela dlouho. Pořádně mi e-mailový klient nejde tak rok. Možná i víc. Věděli byste mi někdo poradit, případně říct, kde by mohla být chyba? Mám zaslat, co mi to píše?
SMTP seznamu má nějaká omezen? - myslím, že doména odesílatele nebo příjemce musí být jedna z jejich domén, ale nejsem si jistej. Pošli tu chybu, co to hází.
No, nevím, jak je to na Seznamu. Já mám e-mail na Centru a SMTP server mám nastavený podle toho, co mi napsal poskytovatel internetu a v pohodě to jede.
Dragon napsal:
Mno no nevim jak je to na seznamu. Já mým e-mail na centru a SMTP server mým nastavenej podle toho co mi napsal poskytovatel internetu a v pohodě to jede :pc: .
Jasně - já taky, ale SMTP seznamu umožňuje vzdálené připojení, ale musíš se přihlásit pod správným jménem heslem a s tím, že odesílatel má mail v jedné z jejich domén (seznam.cz, email.cz a post.cz).
DeaLer napsal:
Dragon napsal:
Mno no nevim jak je to na seznamu. Já mám e-mail na centru a SMTP server mám nastavenej podle toho co mi napsal poskytovatel internetu a v pohodě to jede :pc: .
Jasně - já taky, ale SMTP seznamu umožňuje vzdálené připojení, ale musíš se přihlásit pod správným jménem heslem a s tím, že odesílatel má mail v jedné z jejich domén (seznam.cz, email.cz a post.cz).
Jasně, mám mail na Seznamu, ale říkám - POP3 mi jede dobře, ale jakmile se to chce připojit pod SPRÁVNÝM JMÉNEM A HESLEM(!!!), tak to prostě nechce překousnout a neustále mi to předhazuje okno, ať správně zadám jméno a heslo. Tak to prostě nechápu. Znovu připomínám, že heslo mám 1111% správně!!! :((
Frosty napsal:
DeaLer napsal:
Dragon napsal:
Mno no nevim jak je to na seznamu. J? m?m e-mail na centru a SMTP server m?m nastavenej podle toho co mi napsal poskytovatel internetu a v pohod? to jede :pc: .
Jasn? - j? taky, ale SMTP seznamu umo??uje vzd?len? p?ipojen?, ale mus?? se p?ihl?sit pod spr?vn?m jm?nem heslem a s t?m, ?e odes?latel m? mail v jedn? z jejich dom?n (seznam.cz, email.cz a post.cz).
Jasn?, m?m mail na Seznamu, ale ??k?m. POP3 (p?ij?m?n?) mi jede dob?e, ale jakmile se to chce p?ipojit pod SPR?VN?M JM?NEM A HESLEM(!!!), tak to prost? nechce p?ekousnout a neust?le mi to p?edhazuje okno, a? spr?vn? zad?m jm?no a heslo. Tak to prost? nech?pu. Znovu p?ipom?n?m, ?e heslo m?m 1111% spr?vn?!!! :((
?:))?- co s t?m? Co helpline seznamu?
Měl jsem něco podobného na Volnym - pošta mi přišla odkudkoliv, ale poslat jsem mohl jenom na Volny. Posílal jsem to chvilku přímo ze stránky volny.web, ale pak jsem si raději udělal schránku na seznamu a od té doby (cca 2 roky) to šlape bez problému.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
C++ Problém s offline serverem — založil _Daffy_
Spojení se serverem — založil Kenvelo
Apache SMTP — založil Franceq
SMTP - pomoc — založil Triny
Moderátoři diskuze