Čau, hledal jsem různě po netu řešení, ale nic. Nevíte?
Prostě mi všelijak v opeře z ničeho nic mizí kurzor a pár pohybech je zpět.
Mam pocit, že to často souvisí z různými částmi html tzn, pokud jsem např nad nějakým <p> tak po chvilce zmizí a objeví se pokud uhnu z celého odstavce, takhle je to se všemi. Je to celkem vopruz.
Opera je stále jako aktivní okno, takže mi ten kurzor nic nebere. V nastavení jsem nic o mizení nenašel :smile1:
Takže WTF???
Dík
Fórum › Offtopic
Opera - mizící kurzor
Nemáš Visty? Protože mě dělá to samé, ale ve Firefoxu (a obecně) a kamarádovi to samé. Jestli to není nějaký update Vist.
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Mám Operu + Vista a taky mi to občas dělá. Ale zdá se mi, že jen tady na fóru Programujte. Může moji domněnku někdo potvrdit?
Já pozoruju to, že mi to nikde nedělá, ale jakmile otevřu Programujte, tak to začne blbnout. Třeba tady najedu na nějaký odkaz (Zpět, Refresh vlákna atd) a po pár sekundách kurzor zmizí. A od té doby, co jsem otevřel Programujte, tak to blbne i jinde, i když Progrmujte je už zavřené. Řešením je restartovat prohlížeč...
Zkus vypnout prohlížeč a otevřít jenom to nastavení routeru a otestuj jestli to blbne taky...
:D prave naschval som to teraz skusil na Viste v Mozille a kurzor zmizne asi po 4 sekundach ked citam temu vo fore a kurz je pri podpise prispievajuceho...doteraz som si nieco take este nevsimol xD...ste ma naviedli
inde som to neskusal, ale fakt na tomto fore (detailne na tejto teme) to robi...
mam operu a xp a vzdy kdyz mam otevrenou stranku s programujte tak mizi kurzor a to at jsme na jakekoliv zalozce, po zavreni zalozky s programujte je po problemu, ale zacalo to delat teprve pred nedavnem, driv to nedelavalo
Ted jsem to tady zkousel s tou programujte.com zalozkou, a vazne to po jejim vypnuti prestalo. Mam ji tady totiz jinak porad.
Taky se mi trchu zrychlil celkovy beh opery (neni to tim, ze by bylo o zalozku min, otevrel jsem pro jistotu jine). Ze by opravdu chyba na programujte?
To Curo : presne to iste (Vista Ultimate), ale zacalo mi to robit len prednedavnom... zmizne az ked kliknem ale zacnem rychlo pohybovat mysou, uz ma to stve...
previedol som par testov: kurzor zmizne vzdy ked mam otvorene programujte aj ked je na pozadi :smile6: , ked odidem zo stranky je po probleme...
Curo, co si to na nas nachystal?
Asi za to může nějaký banner (což by vysvětlovalo i to, že to blbne posledních pár týdnů, jelikož bannery se střídají). Když jsem blokl reklamu, tak to vypadá, že vše funguje vpořádku...
trosku OT, ale me zase pri scrollovani tady na programujte "piska" notebook... je to takove slabe piskani, ktere nevychazi z repracku ani z mysi (zkousel jsem scrollovat pomoci touchpadu i pomoci sipek pri vypnutem zvuku)...jeste dodavam, ze nikde jinde se mi to nestava... mate nekdo podobny problem? :))
To Earl Cash :
Přesně tohle se mi stávalo na notebooku, když jsem pracoval v OpenOffice Impress vždycky když se měl provést nějaký grafický efekt. A stávalo se mi to ještě někde, ale nevím kde, ale na programujte nikdy.
Někde jsem četl, že za to může špatně odstíněná grafická karta od zvukovky. Něco na to je, když to "píská synchronně s aktivitou grafárny", ale píská to i s vypnutými repráky tak nevím...
To Earl Cash : Ano, mám IBM ThinkPad T42 a dělá mi přesně totéž! Ale jenom na programujte.com
Mne to robila táto stranka http://nikonrumors.com/…jordan.aspx/ Hned ako som ju off bolo po probleme.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Mizící link — založil Zelenáč
Kurzor — založil GD-Amater
Lubovolný kurzor — založil aranes
Kurzor na souřadnice — založil Thadeus
Moderátoři diskuze