Hello world,
potrebujem spravit nieco ako denny rozvrh cinnosti viacerych osob.
Napr. Ferko ma od 10:00 do 12:00 pracovne stretnutie a potom ma od 15:00 do 18:00 futbalovy zapas. Podobne by tam bol aj Michal ktory ma rano od 8:00 do 12:00 skolu a od 16:00 do 17:00 napr. nejake ine povinnosti.
nasiel som takyto plugin do jquery : http://www.cod3.net/timetable/
lenze ja to potrebujem presne naopak... na horizontalnej osi budu mena a na vertikalnej hodiny a minuty.
Nepoznate nejaky podobny plugin alebo iny skript mimo jQuery ?
Popripade ako vytvorim taku tabulku v ktorej budu tie bublinky s cinnostami presne pasovat k casom a menam ?
Fórum › JavaScript, AJAX, jQuery
JQuery - time table
skus sa pozriet na toto, mozno v ich zdrojaku zozenies daco:)
http://timetableapp.com/
alebo si napisat nieco vlastne, ak by to malo byt len jednoduche rozhadzanie po obrazovke na zaklade dakych casovych udajov, nemal by to byt az taky problem...
dik... hej to som uz pozeral, mozno cosi poskusam od nich
chcel by som presne to co ma calendar.google.com tyzdenny prehlad , len hore miesto datumov mena...
a to neni len nejaky cykklus z databazy.... v html treba zistovat kde dat rowspan kde dat td a pod... je to dost velka prplacka preto som chcel zistit ci nie je nejake hotove riesenie
uf, no tak ked to chces riesit cez tabulky tak to bude riadna prplacka,
myslim, ze jednoduchsie by to bolo cez pozicovanie nejakych div-ov alebo tak.
to by malo ist cez javascript spravit pomerne lahko, nakolko ti v podstate staci len urcit velkost nejakeho casoveho useku a potom div natiahnut na velkost rovnajucu sa celkovemu casu na zaklade tej jednotnej mierky takisto ich poziciovat o dany cas od zaciatku...
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
JQuery videocast - Nauč sa jQuery — založil yablko
One-time pad — založil Zelenáč
Time sleep() v Tkinteru — založil
Nastavenie execution time-out — založil Smokie
Moderátoři diskuze