Zdravím, nezabýval jste se někdo někdy tímto problémem. Probrouzdal jsem spoustu hodin, ale nějaký návod jak na to nebo exampl jsem nesehnal.
Můj prográmek by měl umět načíst video capture zařízení případně video soubor, projít nějakýma úpravama pomcí DirectX a dále poslán do virtual devices, na které by se napojovaly další aplikace.
Načtení a úpravy pomocí DirectX existuje spousta examplů a tam nevidím problém. Problém vzniká jak vytvořit virtual device a posílat do něj data a ještě, aby se na něj mohlo připojit více dalších programů.
hezky to mají vyřešené e2esoft VCam SKD, ale neuděláte-li registraci objeví se vám hláška v obraze. registrace stojí (800$) kdyby to bylo třeba 100$ tak to asi neřeším.
Budu vděčný za každou radu, či odkaz
S pozdravem Vlada
Fórum › .NET
Virtual device
Ide o to ake zariadenie by si chcel vytvorit (samozrejme take aby ine programy ho vedeli vyuzit :)). Potrebujes ovladac napisany najskor v obycajnom C (mozno C++, nevyznam sa). Myslim si, ze pri instalacii toho zariadenia je potrebny nejaky trik aby Windows "pochopil" ze to zariadenie skutocne "existuje" a nainstaluje ovladace (podobny princip vyuzivaju aj virtualne cdromky - Daemon Tools). Potom musis vyriesit komnuikaciu medzi ovladacom a tvojou klientskou aplikaciou, mozno cez sockety alebo pipes.
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 48 hostů
Podobná vlákna
ATA - identify device — založil Zelenáč
C# DirectX Device & Video — založil Yimo
Delphi * Multi-Device application - android - widget — založil Borisek
Virtual PC — založil Decide
Ms Virtual PC 2007 — založil laco797
Moderátoři diskuze