Dobrý den. Neví někdo prosím jak pomocí C# programu načíst echo data z telnetu?
Chci: Login, Password, IFCONFIG, ukončit.
Toto je vše. Výsledek nechci vypsat do commandline, ale vyparsovat a roztřídit do políček Tx bytes, Rx bytes, Tx packets, ... k jednotlivému interfejsu, který vyberu z nabídky. Děkuji.
Fórum › C / C++
TELNET C#
najdi jak se otevre socket, a pak uz jen posilas a nacitas data ... telnet ma vyhodu ze je ciste textovej takze zadny slozitosti..
jak to uz ti ale nereknu .. nedelam v C# ... v C a pripadne C++ je serial o pouziti socketu napriklad na serveru builder.cz
btw jak by to vypadalo v perlu:
use Net::Telnet ();
$t = new Net::Telnet (Timeout => 10,
Prompt => '/bash\$ $/');
$t->open("sparky");
$t->login($username, $passwd);
@lines = $t->cmd("who");
print @lines;
To KIIV : A nevěděl bys jak na to v C Sharp? BTW, pokud chceš, můžeš mě kontaktovat na ICQ, QIP, Jabber, G-mail, nebo skypu a pošlu ti to, co doposud mám... :-)
To KIIV : Zároveň však nevím, ale jestli je ten tvůj postup pomocí něčeho jako "using System.Net.Telnet", tak podtřída Telnet v C# nefachčí.
To bude tím, že žádná třída Telnet v System.Net neexistuje (pokud budeš googlovat, tak můžeš najít už hotové třídy ke stažení). Namespace, který ty potřebuješ, je System.Net.Sockets.
To Chrasty : No problém je to, že jsem již hledal... Jedna třída mi blbla, druhá byla nekompatibilní s VC#2008, třetí svůj úkon dělala přes dvě minuty na 2,4 GHz stroji... Proto jsem na google rezignoval a ptám se radši v tomto doupěti profigramátorů :-) Nebojte, nejsem taková lama jako na telnet i na hledání :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Telnet a TCP — založil dragon124
Telnet nebo Exec — založil Riddick
Telnet client C , web rozhraní — založil TheOndrap
Dotaz ohledně telnetu — založil ljanas
Moderátoři diskuze