Zdravím, mam takový problém, nejde se mi přihlásit na žádnou službu pomocí SSL (email, aukro atd ....) Tahle situace nastala z ničeho nic, jediná změna, kterou sem prováděl bylo přepnutí režimu Firewallu, ale tim to neni protože, sem veškeré změny vrátil a nejde to setjně, ani s vypnutym FW. Nesetkal jste se někdo se stejnym výpadkem SSL ? Na jiných PC doma funguje bez problému.
Díky za každý nápad.
Browser: Firefox (nemá vliv, nefunguje ani v IE, opeře ani v chrome)
Připojení: Wifi 5GHz (6Mb)
FW: Comodo Internet Security
Antivir: Nod32 Antivirus 4
EDIT: Zjistil jsem že Miranda se mi se zaptnutym SSL přihlásí na jabber v poho, stejně jako MS outlook se s SSL přihlásí OK. Nejde asi jen HTTPS (Zvláštní protože používá pokud vim taky port 443).
Fórum › Sítě
Nefunguje SSL
poriadne sa pohrab v nastaveniach esetu.. hlavne ako su filtrovane komunikacie, co je povolene a co nie... mozne si nieco zakazal a ani nevies kedy... Alebo skus preinstalovat eset... Mne to uz dva krat pomohlo co som sa nemohol vymotat v nastaveniach esetu :D
To dalaman : Tak sem se v tom hrabal a nic. Vypnul jsem kontrolu SSL a furt stejný. Zkusil jsem import nastavení z PC kde jede vše OK, ale taky nic. Takže Esetem to asi taky nebude :-(
Zjistit počet nových příspěvků
Přidej příspěvek
Toto téma je starší jak čtvrt roku – přidej svůj příspěvek jen tehdy, máš-li k tématu opravdu co říct!
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Aktuálně jsou podporována videa ze serverů YouTube, Vimeo a Dailymotion.
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Uživatelé on-line: 0 registrovaných, 6 hostů
Podobná vlákna
SSL napojení do DB — založil Row
Vynucené SSL — založil plasmo
SSL + PHP - jak na to? — založil
Apache - jak na SSL — založil Jeason
Nejlevnější SSL certifikáty na trhu! — založil Hostinger.cz