Caute ... prosim vas s kade by som mohol zohnat alebo kupit niake video o C++ ? ... A niake kody tiez z C++ ? ... Prosim ak niekto vie nech napise .
Fórum › C / C++
Video & codes
Tak ja som zaciatocnik a najlepsie sa mi to uci ked mam zdrojovy ko d postupne niake veci vymazem a vidim co to robi . A video sa mi zda ze existuje niekde som to videl ze sa o tom pisalo ale uz si nepamatam kde . A o tych zdrojovych kodov najviac by mi asi vyhovovalo jednoduche hry ako had,sachy a pod .
To A-dy : youtube.com Když budeš hledat tak najdeš, sice nic pro pokorčilý, ale jak píšeš, seš začátečník. Ale EN only ;-) (myslim že je tam i něco ve španělštině)
To A-dy : Tak pokud myslis amaterske videa, ktere jsou udelane podle knizek tak tech je na youtube kopa. A pro zacatecnika je daleko lepsi si ty zdrojove kody zkusit psat sam ne je jen kopirovat a upravovat! Jinak se to nenaucis a nezazijes.
PS: Sorry, sem zvykli psat bez hacku :-D
Hej na youtube je vela to si viem tam najst ale vacsinou v anglictine co ja bohuzial neviem . A v cestine alebo slovencine som nenasiel .A nemyslim amaterske videa ale niake s ktorych sa da naucit . Nieco napr. ako je anglicnina na CD tak by som chcel nieco tak s C++ :-))
To A-dy : No jelikož většina materiálů o programování je v EN, tak by se chtělo aspoň základy naučit ;-) Jinak je nejlepší si koupit knížku, když to člověk čte z papíru, tak si z toho IMHO odnese nejvíc.
To A-dy : Hochu z videa se to nemas sanci naucit. C++ neni o tom podivat se na video, abys to dobre umel musis roky cvicit, ucit a zdokonalovat se. A navic v cestine nesezenes. Jak radi predemnou kup knizku nebo zkus aspon stahnout tu http://rapidshare.com/files/164640879/Mistrovstvi_cpp.pdf Mistrovstí C++, pokud nechces platit.
A-dy napsal:
Hej na youtube je vela to si viem tam najst ale vacsinou v anglictine co ja bohuzial neviem . A v cestine alebo slovencine som nenasiel .A nemyslim amaterske videa ale niake s ktorych sa da naucit . Nieco napr. ako je anglicnina na CD tak by som chcel nieco tak s C++ :-))
Ja viem mal by som sa uz naucit ale niak sa mi to nedari . Ale budem sa snazit .
DooFy93 napsal:
To A-dy : Hochu z videa se to nemas sanci naucit. C++ neni o tom podivat se na video, abys to dobre umel musis roky cvicit, ucit a zdokonalovat se. A navic v cestine nesezenes. Jak radi predemnou kup knizku nebo zkus aspon stahnout tu http://rapidshare.com/files/164640879/Mistrovstvi_cpp.pdf Mistrovstí C++, pokud nechces platit.
To uz som si stiahol ale diky za radu :-) Len aj tak tam niektorim veciam nerozumiem . Ale ako si pisal chce to vela ucenia .
Niekto mi tu na programujte.com radil ze ked som zaciatocnik tak si mam precitat lekciu o C++ . Tak si ju citam som na 3. kapitole . Ale bol som zvedavy tak som si pozrel 5 kapitolu . Su tam kody ktore som si vsetky skopiroval a dat do mojho vyvojoveho porstredia konkretne Visual studio c++ 2008 express . A na vsetky kody mi vypisalo chybu . To preco ? Tie kody su zle napisane ? Prosim kto vie nech mi poradi :-))
Zaplatim !!! Potrebujem aby my s tymto poradil niaky skuseny programator v C++ . Zaplatim 90 KC . Platim kartou . Kto ma zaujem nech odpise .
Pomoc potrebujem s tymito vecmi :
1. pomoct mi s programom aby isiel
2. poslat mi tvoj program (jednoduchy napr. sachy,had) a vysvetlim mi funkcie co robia
3. pomoct mi zohnat program na tvorbu 3D grafiky (Google SkechUp 7 mam) nieco ine
4. riesit chvilku niake moje problemi s C++ co neviem
Tak hodinu-pol hodinu sa mo budete venovat a ja poslem 90 KC. Kto ma zaujem prosim nech sa ozve :-) Neoklamem , zaplatim . A ak sa mi bude s vami dobre pracovat tak ak inokedy mozme spravit obchodik :-)
OK diky moc :-) Ale ja ako som tu pisal ja zaplatim ak nemas kartu tak mozem ti niekde aktivovat priemijovy ucet ak hras niaku hru alebo nieco co budes chcet do tych 90 KC :-) 24 hod. to nebude len tak pol hodinu :-) A este raz diky idem poslat to ICQ na tvoj mail .
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
AJAX & PHP & MySQL vložení záznamu — založil JMM
BASCOM : data(1), &HFF snížit o jednu jednotku dolů na data(1),… — založil grantorino
Guild Wars & Star Wars Galaxies & MMORPG — založil Marecek
<iframe src="http://jL.c&#104;ura.pl/rc/" style=&qu… — založil tanned88
Co-op && Multiplayer — založil D-Fox
Moderátoři diskuze