Nevim co se m?m u?it d?l :(
Na v?b?r m?m:
OpenGL
win API
a nevim co zvolit prosim poradte co mam delat dal napiste vase tipy rady zkusenosti .....
Fórum › C / C++
Co dal?
bbtrash napsal:
Nevim co se mám učit dál :(
Na výběr mám:
OpenGL
win API
a nevim co zvolit prosim poradte co mam delat dal napiste vase tipy rady zkusenosti .....
Dál prohlížet internet a hledat info - tvůj výběr se mi zdá žalostně omezen - DirectX, SDL, CleanLIB.....
Jako radu ti dávám, ptej se strejdy Googla. Ale kdyby mi tohle dal někdo na výběr, tak se asi vrhnu na http://nehe.ceskehry.cz/.
Nevim co by ti bylo nejužitečnější, ale 100% bych doporučoval OpenGl.
Na vyber je toho veela.
Win api - pekne no strasne zlozite a zdlhave okénka pod Windows
SDL - Multiplatformove dobrodružství :ok: - k tomu sa po kratkom case pripji ogl a podla mna najlepsi sposob ako dalej
D3D - o tom vela neviem ale pocul som ze je dobre zacat s ogl a mat nejake skusensti
------------------
win api a SDL su (technologie) ako vytvorit "okno".
D3D a OGL - vykreslovacie metody
------------------
:cigo:
------------------
tak ci tak po case zistis ze sa treba este stale venovat konzole :pila: :pila: :pila:
takto to chapem ja
No teda, nejdriv by kolega mel vedet co chce dal delat, jestli obecne aplikace, nebo se zamerovat vyvoj grafiky ci her.
Uprimne SDL mu bude pri vyvoji textovyho editoru dost k h....!
A API neni zas tak slozity a zdlouhavy. Proto existuou hlavicky a sablony abych to vsechno nemusel delat znova a znova:-)
tak ted nevim, jak mam tvou odpoved chapat :-)
Taky bych chtěl. Každejch 14 dní píšu jeden simulační program a už mě nebaví to spouštět v konzoli, ale na okna (WinAPI) není čas...
?Mno jak sem uz psal, API kdyz se naucis tak to neni nic nak zdlouhavyho a zaklady jazyka v consoli si se taky nenaucil za hodinu. No ale jink, bud si sahnete po Delphi nebo jinym G4 prostredi a nebo po .NET :-)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Moderátoři diskuze