Zdravím,
přešel jsem na Debian (amd64) a mám problém s prohlížečem Iceweasel, konkrétně s jeho flash pluginem. Flash se mi zobrazuje jako tlačítko play, a samotný flash se pustí až po kliknutí, a to se ještě navíc pustí trhaně a nekvalitně. Zkoušel jsem různé postupy co jsem našel na abclinuxu, ale ádný výsledek. (šlo o instalaci pomocí nspluginwraper) Zkoušel jsem též podle rady přidat do zdrojů http://debian-multimedia.org/ ale i po přidání mi to nenajde žádný nový plugin. Nevíte co s tom prosím?
Fórum › OS - GNU / Linux
Iceweasel Flash
S icem nemám moc zkušenosti vždycky sem použil FF, ale koukni jestli nemáš flash block, ten se takto chová, co se týká přehrávání flashe tak to na 64 bit architektuře byl problém, který se mi podařilo vyřešit instalací balíku přímo od adobe (tuším že ho označují za experimentální, čas od času se to zasekne ale zase né tak často). BTW dneska už to může vypadat jinak je to dlouho co jsem to dělal :-)
Je to způsobeno jiným flashpluginem (flash v debianu je standardně opensource), řešením je stáhnutí flashplayeru ze stránek Adobe (dá se stáhnout *.deb, takže není problém). Debian se totiž snaží mít striktně všechno GNU/GPL (=> proto chybí také podpora mp3 v základu) a kvůli licenci nepoužívá flashplayer od adobe, ale nějakej GNU/GPL předělanej, kterej samozřejmě není 100% kompatibilní.
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Flash programator do Flash her — založil meebo
Flash — založil zonda
Flash templates — založil PDyawisko
Flash menu — založil Zdeněk
Moderátoři diskuze