Ahojte všetci, chcel by som sa opítať na možnosti nabúrania sa do cudzej emailovej schránky, s možnosťou čítania cudzích správ!!!!Čakám vaše reakcie!
Fórum › Inzerce
Kontrola email schránky
Není problém, pokud daná osoba nepoužívá SSL (což se dnes již stává standardem), tak není problém napíchnout se na síť v nějakém příhodném bodě a poslouchat. Pak tu je ještě možnost odposlechu klávesnice, což už je fikanější, protože na to žádný SSL nefunguje, ale je to funkční jenom při zápisu hesla (hesla uložení v browseru, mailclientovi jsou prostě nedosažitelné). Třetí možnost je využití bezpečnostní chyby na serveru, přičemž nemusí jít o chybu mailserveru - stačí se prostě dostat do systému, aby ses mohl pohybovat ve FS. Nebo využít bezpečnostní chyby u klienta (což je daleko jednodušší, protože ti většinou mají M$ Windows :cigo: :error: :pila: :pc:), pak už si tam najdeš příslušné soubory, pííp. vycucneš heslo.
Jeto neeticke a amaterske. Vetsinou to chteji delat lidi, co se snazi byt hackery a pouzivaji ruzne brutal atack a slovnikove utoky. Navic jim vetsinou je pod 16-18 let. (moje statistika pripadu) :nn:
Sleduj mě na twitteru – @lukaschury.
Curo napsal:
Jeto neeticke a amaterske. Vetsinou to chteji delat lidi, co se snazi byt hackery a pouzivaji ruzne brutal atack a slovnikove utoky. Navic jim vetsinou je pod 16-18 let. (moje statistika pripadu) :nn:
jak to víš?
Pokud se chces nambourat do schranky spoluzakovi, tak je nejjednodussi se mu proste podivat pres rameno kdyz pise heslo. Na to taky SSL nepomaha :))
A jinak na Ethereal (Wireshark nebo jak se to ted jmenuje) jsou tuny navodu a je to myslim i docela jednoduche.
peterzin napsal:
Ahojte v?etci, chcel by som sa op?ta? na mo?nosti nab?rania sa do cudzej emailovej schr?nky, s mo?nos?ou ??tania cudz?ch spr?v!!!!?ak?m va?e reakcie!
Mnooo ud?lej si webovku a tam registraci?:)) a heslo nekoduj??:))?mo?n? ti to tam ten ?lov?k nap??e?:D?
Curo napsal:
M?? pravdu, je mi 14 a o tohle sem se sna?il ve 12 taky, po katastrof?ln?m ne?sp?chu sem to vzdal?:))?
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kontrola doručenia email-u, zaplatenia v banke — založil Anonym
Text do schránky — založil pegas
Vložení textu ze schránky — založil oxidián
Programujte.com a kopírování kodu do schránky. — založil jXj
Načítanie obsahu emailovej schránky — založil Trebor