Dobrý den, nevím zda tento dotaz patří zde, ale zkusím to.
Sháním někoho, kdo by byl zdarma ochoten vypracovat webové stránky (současné www.elmetr.ic.cz). Jde mi o prezentaci programu, tak i o články o elektronice a počítačích s možností komentářů.
Děkuji
Fórum › Inzerce
Kdo vytvoří WWW stránky?
Nechtěl bys radši zkusit už nějaké hotové CMS, než si nechat nějaké dělat? Třeba Wordpress. Budeš to mít okamžitě, velmi kvalitně a absolutně zdarma:)
To Chrasty : Mě nejde o tvorbu celých stránek, nýbrž jen o možnost přidávání komentářů (nejlépe pře php, ale bez databází) a vytvoření bočního menu pomoci php. Jinak redakční systémy mi moc nevyhovujou. Wordpress jsem například zkoušel (www.elektromagazine.ic.cz) a neudpokojil me. Opravdu se mi jedna jenom o pomoc s upravou součastných stránek.
Ja osobne vidim za ceskou ideou free cms RS2. [url=http://rs.reality-show.net/]RS2 Home[/url] Nebudu delat reklamu, ale je opravdu slusnej ;)
Zdravím, já vím mě se to kecá.
Stále platí zásada: Proč se patlat s něčím, co již vytvořili druzí a často daleko lépe.
Zkoušel jsem psát stránky ručně přesně do té doby, než jsem zjistil, že se patlám většinu času s kódem než abych psal články...
Viz tvůj web na kterém je skoro nic... ;-)
CMS je i ve tvém případě asi "jediné" řešení.
To že ti nevyhovuje Wordpress není argument.
Vyzkoušel jsem redakčních systémů celou řadu a pokud někomu nějaký radím, tak zhruba v tomto pořadí:
---
phpRS - komplet český produkt, pro začátečníka ideální... přijde mi neuvěřitelně blbuvzdorný
e107 - neméně snadný
---
wordpress - většině bude stačit
joomla - zdá se mi lepší než wordpress
...tady trošku záleží na tom jaký bude mít web zaměření => někdy je lepší ten, jinde onen
---
drupal - u tohoto jsem nakonec skončil, protože poskytuje obrovskou modulárnost a lze (přes značné počáteční potíže) v něm udělat prakticky vše. Ze začátku je těžké pochopit jeho "filozofii". Jak na ni přijdeš otevírá se ti svět netušených možností.
PS
Občas převádím ne moc rozsáhlé weby ručně do cms - ten tvůj by mi trval necelou hodinu včetně vytvoření možnosti komentářů, fóra, boxíku na reklamy,...
Hádej jak dlouho by trvalo napsat php kód na míru pro psaní komentářů
#1 marpit
Dobrý den,
sice pozdě,ale přeci ;)
Zkuste kontaktovat REMAKE. Mám dobrou zkušenost a myslím, že můžou vyjít vstříc.Já mám od nich menší stránky zdarma ,ale po domluvě, že pokud budu spokojen, tak je budu doporučovat. A to jsem.
Jejich stránky naleznete zde www.remake.cz
#1 marpit webové stránky ti udělají ZDARMA tady! http://www.webtor.cz/
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Kdo vytvoří program na zakázku? — založil Amgis
Kdo vytvoří makro pro VS C#? — založil marpit
Kdo vytvoři novy design pro web? — založil marty