Ahoj,
hrajete airsoft? Pokud ano, tak jakou máte výstroj/výzbroj, odkud kupujete a co doporučujete (např.: elektrické, plynové nebo manuání provedení zbraní)?
Já - protože začínám mám AK-47 (elektrika) a Colt Double Eagle (manuál) ;-)
Fórum › Offtopic
Airsoft - hrajete?
Letos jsem znovu po 2 letech zacal konecne hrat (nasel sem penize a cas na to, abych si spravil zbran). Neskutecne mi to ty 2 roky chybelo. Tedka chodime pomalu kazdy vikend nekam hrat a je to jeden z nejlepsich sportu, co znam :)
2 wokena: momentalne delam na webovem airsoftovem kalendari. Vim, ze jsou nejake na netu, ale je to vsude tak roztrousene a navic jsou takove skarede a temi funkcemi taky 3x neoplyvaji. Na pristi sezonu by to mohlo uz byt ready :)
2 Danik: Jo, to mas pravdu. Nekteri to zerou az moc a to se mi uz treba taky nelibi, ale neberu jim to. Ja to beru jako sport a relax.
To aj ty mne :smile5:
Ale k teme: Airsoft hravam. Strasne vela ludi, ktori to nikdy nevyskusali nie to videli si mysli ze je to blbost. Urcite lespie ako napriklad taky futbal(pripravujem sa na ukamenovanie :smile1: )
2 slipknot: Jen tak ze zvedavosti. Muzes rict duvod, proc je to blbost? Neber to nijak sarkasticky nebo tak, jen me to opravdu zajima.
2 entity: Tak nejak. Podle me je to taky lepe straveny cas nez treba fotbal :) Aspon je to k necemu uzitecne do budoucna :D
S tím fotbalem bych hrubě nesouhlasil (sám ho hraju) :) Je docela blbost srovnávat 2 úplně odlišné sporty. Fotbal je třeba skvělý na zlepšení fyzické kondice, dá se při něm dobře odreagovat a případně i vybít nahromaděná agrese :D
2 wokena: Ja rikal, ze ho treba tak beru...jako sport a relax :)
2 Nefaritus: No da se srovnat. I v airsoftu si zlepsujes fyzickou kondici, uvolnis nahromadenou agresi a odreagujes se. A rekl bych, ze mozna i vic, nez u toho fotbalu. Nebudu se hadat, ze ohledne te fyzicke kondice je airsoft vetsi zahul nez fotbal, to urcite ne. Ale nabehas, naplazis a ja nevim co jeste dostatecne :)
2 lordest: to rikaj, vsichni, ale jak k tomu cuchnout, tak zmeni nazor :)
ad Paintball: Ne nehraju, nelibi se mi zbrane a celkove je to takove divne. Ale nerikam, ze bych si to nezkusil s kamosama jen tak :)
To dannyk : Já neřek, že je fotbal lepší než airsoft...jen mi přijde nemístné fotbal shazovat na úkor airsoftu :) Každý má to svoje a říct, že airsoft je lepší než fotbal, je čistě subjektivní záležitost (pokud to tak mělo vyznít, pak jsem to blbě pochopil :))
Je to sport a proto se to da pomerit, co jaky da nebo bere :) A melo to tak vyznit :D Fotbalu fakticky neholduju, to spis uz radsi floorball :)
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Airsoft a Arduino — založil Martin
Prvni CZ/SK airsoft forum — založil Goumba
Airsoft DOMINATOR - Arduino + RFID čítačka RC522 — založil Martin
RFID DOMINATOR - stopky pre Airsoft / Paintball (Arduino) — založil Martin
Airsoft WiFi body (Capture Points) - Arduino + nRF24L01 — založil Martin