Mám zřízený účet G2 u KB v základní verzi (zadarmo). rád bych si zřídil PayPal, ale nikde jsme nenašel, jaké nároky jsou na platební kartu. Splňuje požadavky karta k základnímu účtu G2?
Děkuji za odpověď.
Fórum › Offtopic
PayPal - nároky na platební kartu
G2 jsem si zařizoval před rokem - potřebuješ ještě navíc tu elektronickou MasterCard, kterou ti udělají v rámci premium balíku.
Jo a ještě zajímavost. Když máš ten základní balík, asi ti dají jen tu Maestro kartu, já šel rovnou do toho nadstandardního, takže mi udělali i MasterCard s vlastním designem. Ale v tom nastal "šok", jaksi mi nedali žádné údaje k elektronické kartě, takže jsem si myslel, že ta customizovaná MasterCard je zároveň i elektronická karta, ale nebyla. Musel jsem jít do KB znovu a zřídit si vlastně třetí, tentokrát elektronickou kartu:)
To Chrasty : Nemusel, já si také zřizoval asi před rokem G2 Premium, dostal MaterCard a pak jsem potřeboval nutně zaplatit něco rychle přes paypal, zašel jsem do banky a oni tu MasterCard odemkli pro internetovy platby. Prostě, ty karty jsou na to akorát defaultně zamknuty (kvůli bezpečnosti) a musíš si je na požádání odemknout. Jenže v komerčce dávají speciální Visa elektron jenom pro placení přes internet, když jsem za tou paní došel že chci tu MasterCard odemknout, taky mi říkala, že mi pošle tu Elektron, jenže já tou kartou potřeboval zaplatit ještě ten den a nová karta trvá asi týden, takže mi ji nakonec odemkla. Takže mám MasterCard od Komerčky a používám ji i na placení přes paypal, i když by se to nemělo, protože komerčka na to má vlastní :-)
Dobře, napsal jsem to trochu zmateně, ještě jednou - MasterCard co dává Komerční banka k Premium účtu je naprosto plnohodnotná, to znamená že se s ní dá platit i přes internet, paypal, všechno. Jenže, kvůli bezpečnosti jsou všechny karty defaultně zamknuty (nebo je tam nastavenej limit 0 Kč na internet) a když příjdeš do banky, že ji chceš odemknout, dají ti radši kartu určenou speciálně na to (ono je to pak bezpečnější). Nicméně, pokud odmítneš a budeš trvat na odemknutí te své staré, klidně ti to udělají, ty na to máš plny právo (je to prostě to stejny, jako když máš nastavenej limit, že smíš zaplatit kartou max. 5000 za týden, nebo tak).
Přidej příspěvek
Ano, opravdu chci reagovat → zobrazí formulář pro přidání příspěvku
×Vložení zdrojáku
×Vložení obrázku
×Vložení videa
Uživatelé prohlížející si toto vlákno
Podobná vlákna
Platba z PayPal na PayPal — založil marioff
Bitcoin - moderní platební metoda pro zákazníky — založil Bitfin
Mafia a nároky — založil aw
Vývoj niche platební brány přes Cleevio:[POPTÁVÁM] React/Next.js a J… — založil Martin Sommer
Avr logger na sd kartu — založil kohoutovice
Moderátoři diskuze