Čaute!
zrovna jsem si sprovoznil komentáře pod článkem, ale pořád tam byla jedna chyba s opakovaným odesíláním komentářů(třeba když dám aktualizovat tak to zapsalo příspěvek znovu).No spálil jsem nějakých pár Kcal na výživu mozku a vualáá přišel jsem na spůsob jak to spravit.
<tr><th>*Jméno: </th><td><input type="text" name="jmeno" maxlength="25"></td></tr>
<tr><th>E-mail: </th><td><input type="text" name="email" maxlength="25"> [nepovinné]</td></tr>
<tr><th>Web: </th><td><input type="text" name="web" value="http://" maxlength="30"> [nepovinné]</td></tr>
<tr><th>*Zpráva: </th><td><textarea cols="60" rows="5" name="zprava"></textarea></td></tr>
<tr><th></th><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>
toto je výstupní část toho scriptu. A potřebuju upravit poslední řádek(<tr><th></th><td><input type="submit" value="odeslat"></td></tr>) tak aby: když se na to klikne tak to zapíše do souboru příspěvek(to tam již je ale vi to nevidíte) a přesměruje to na nějakou stránku(páč jsem zjistil že když dám aktualizovat tak to zapíše znovu ale když tu stránku načtu znovu tak to již nezapíše ). Byl bych velmi vděčný kdybyste mi poslali upravený ten poslední řádek. Rovnou se omlouvám páč začínám a fak nemůžu najít tag který by tohle udělal. Předem díkec!